Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 13:13 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

elza :ok: swietny pomysl mialas z ta NK :) To pomaga :) Ja zalozylam profil tyskim mruczkom i jest odzew :) inni ludzie dziela sie swoim doswiadczeniem jak sobie poradzic z jakims problemem kocim, dostaje wiele cennych rad co do zdjec i ogloszen kotkow, sa wiadomosci od osob zainteresowanych adopcja kotka, pytania o warunki adopcji itd. Wiec na pewno to byl dobry pomysl z Miko, bo to kolejna kropla wiecej w morzu potrzeb :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lis 29, 2009 14:25 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Nasza Klasa to chyba największy portal spolecznościowy, więc MUSI być jakiś odzew!:)
Postaram się też wydrukować jakoś te plakaty i porozwieszam w swojej okolicy. Lecznica weterynaryjna jest tuż za rogiem-tam jednak najwięcej miłośników zwierząt zagląda, oprócz sklepów zoologicznych, rzecz jasna :)
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Nie lis 29, 2009 14:31 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Super plakat,Sądzę że dzięki niemu nie tylko uda się zebrać potrzebne pieniążki na rehabilitację ale także uzmysłowi on ludziom jak ważne są bezpieczne okna
Kurka ja mam zepsutą drukarkę ale pogadam z koleżanką to może wydrukuje i poroznoszę w Poznaniu po lecznicach weterynaryjnych i zaprzyjaźnionych sklepach zoologicznych.Do tych niezaprzyjaźnonych też :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lis 29, 2009 15:02 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

jutro dla Miko zaczyna się kolejny rozdział w życiu pt REHABILITACJA. Oczywiście nie wiadomo co przyniesie ale jesteśmy dobrej myśli, bo Miko sam walczy. Dzięki ćwiczeniom na miejscu pomału odbudowywują się mięśnie w łapkach. Może kiedys stanie na nich ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 29, 2009 15:05 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:Dzięki ćwiczeniom na miejscu pomału odbudowywują się mięśnie w łapkach. Może kiedys stanie na nich ...

Jestem tego pewna!!!
Nie znam się na tym, ale myślę, że dużym atutem jest tutaj młody wiek Miko i jego wielka wola zycia.:)
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Nie lis 29, 2009 18:29 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Zgodnie z zaleceniem zgłaszam się tu z informacją o bazarku który założyłam na rzecz Miko

viewtopic.php?f=20&t=104191

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Nie lis 29, 2009 20:42 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

proszę o poparcie http://siepomaga.pl/f/afn , za ok 2 tygodnie będzie uwidoczniony nasz cel czyli rehabilitacja Miko. Im bardziej popierana organizacja tym łatwiej uzyskać pomoc. Nie marzę o poparciu jak WOŚP ale .. :wink:

Tweety

Post » Nie lis 29, 2009 21:12 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety pisze:proszę o poparcie http://siepomaga.pl/f/afn , za ok 2 tygodnie będzie uwidoczniony nasz cel czyli rehabilitacja Miko. Im bardziej popierana organizacja tym łatwiej uzyskać pomoc. Nie marzę o poparciu jak WOŚP ale .. :wink:

Zarejestrowałem się i poparłem AFN ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie lis 29, 2009 22:42 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Gem pisze:
Tweety pisze:proszę o poparcie http://siepomaga.pl/f/afn , za ok 2 tygodnie będzie uwidoczniony nasz cel czyli rehabilitacja Miko. Im bardziej popierana organizacja tym łatwiej uzyskać pomoc. Nie marzę o poparciu jak WOŚP ale .. :wink:

Zarejestrowałem się i poparłem AFN ;)

i zrobiłeś bardzo dobry uczynek, młody człowieku :wink:

Tweety

Post » Pon lis 30, 2009 1:11 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Kociara82 pisze:elza :ok: swietny pomysl mialas z ta NK :) To pomaga :) Ja zalozylam profil tyskim mruczkom i jest odzew :) inni ludzie dziela sie swoim doswiadczeniem jak sobie poradzic z jakims problemem kocim, dostaje wiele cennych rad co do zdjec i ogloszen kotkow, sa wiadomosci od osob zainteresowanych adopcja kotka, pytania o warunki adopcji itd. Wiec na pewno to byl dobry pomysl z Miko, bo to kolejna kropla wiecej w morzu potrzeb :)

Ej, no. Ja pierwsza miałam. :twisted: I jak na razie 50 zł zdobyłam :D

Ale plakat też wkleję, bo to kolejne odsłony. Na razie zdjęcia Miko zbierają głównie oceny. Np. Super Zdjęcie. Tylko oceny niezbyt są potrzebne... :roll:
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pon lis 30, 2009 1:17 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

za kilka godzin jedziemy, trzymajcie co się da!

Tweety

Post » Pon lis 30, 2009 1:29 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

:ok: za :kotek: ciaka
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pon lis 30, 2009 6:02 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Poparłam już dawno, a teraz trzymam kciuki! I za Miko i za Natkę!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lis 30, 2009 8:57 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

elza8989 pisze:Kurczę, wydrukować plakatu nie wydrukuję, bo nie posiadam drukarki, ale wkleiłam zdjęcia Miko z opisem na mój profil na NK-jest kilkanaście odsłon-mam nadzieję, że choć jedna osoba zdecyduje się wspomóc leczenie kocurka finansowo. :kotek: :)

ja tez tak zrobilam - to jest bardzo dobre medium internetowe, wbrew pozorom nk to miejsce gdzie wiele osob "wisi" w ciagu dnia. mozna do tego celu wykorzystac tez znienawidzonego sledzika, gadu gadu, facebooka...

dzis Miko rusza w wielki swiat. trzymamy kciuki, lapy i ogony :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 30, 2009 8:59 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Małgorzata Pękała pisze:Super plakat,Sądzę że dzięki niemu nie tylko uda się zebrać potrzebne pieniążki na rehabilitację ale także uzmysłowi on ludziom jak ważne są bezpieczne okna
Kurka ja mam zepsutą drukarkę ale pogadam z koleżanką to może wydrukuje i poroznoszę w Poznaniu po lecznicach weterynaryjnych i zaprzyjaźnionych sklepach zoologicznych.Do tych niezaprzyjaźnonych też :D

o tak, dokladnie tak - zgadzam sie w stu procentach co do tych zabezpieczonych okien
bedzie super jesli plakaty z Miko trafia do wszystkich mozliwych miejsc :)
bardzo dziekuje w imieniu kociaka :) :kotek:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]