K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 22:06 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:I [b]jeszcze KOCIMSKA do obkfocenia, ale to może Cincian, jak dotrze do Agi, co?
[/b]

to może w sobotę, najpierw moje a potem Kocimska? Kosma, co myślicie?
I prosze o pilny zwrot kontenerów na Chocimską. Do niedzieli muszę mieć tam 4 a jest jeden.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 05, 2009 22:44 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

więc tak:
- odbiorę klatkę z C.
- jeśli się da, wezmę kotowóz;
- biorę transportery od Sol, proszę miej je umyte, zdezynfekowane itp.
- w sobotę łapię kotki w olkuszu (3);
- załapane odstawiam do A lub C.
Oko?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lis 05, 2009 23:12 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Ja chciałabym zrezygnować ze swoich portali: ogólnie działają 3 z 5, a i te są zupełnie mało odwiedzane. Czy ja mogę podpiąć się pod gazetę - otrzymać jakiś nadział :) - i zacząć po tym jak nowe fotki z DT i Kocimskiej będą dostępne?

Edit: Może ćwirka zostawiłabym...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw lis 05, 2009 23:15 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:więc tak:
- odbiorę klatkę z C.
- jeśli się da, wezmę kotowóz;
- biorę transportery od Sol, proszę miej je umyte, zdezynfekowane itp.
- w sobotę łapię kotki w olkuszu (3);
- załapane odstawiam do A lub C.
Oko?

si, wislackikot jest zagrzebany w pierzu do niedzieli więc na plaster mu kotowóz

Tweety

Post » Czw lis 05, 2009 23:17 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

milu pisze:Ja chciałabym zrezygnować ze swoich portali: ogólnie działają 3 z 5, a i te są zupełnie mało odwiedzane. Czy ja mogę podpiąć się pod gazetę - otrzymać jakiś nadział :) - i zacząć po tym jak nowe fotki z DT i Kocimskiej będą dostępne?

Edit: Może ćwirka zostawiłabym...

Luterko, czy Ty możesz zebrać do kupki te informacje o ogłaszających, tzn kto, co i gdzie?

Tweety

Post » Czw lis 05, 2009 23:40 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Kciuki za Miko :ok: czekam na wieści nt. operacji
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw lis 05, 2009 23:46 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Tweety pisze:
Patka_ pisze:
lutra pisze:Miuti, czarne diabły muszą zostać zaszczepione, Patka, czy Ty będziesz jechać z Felą do dra Szpeyera?
Jeśli oui, to czy mogłabyś zabrać od Miuti Diabły i Sanę i Toro do zaszczepienia?
Miuti, może trzeba wymyślać bardziej adopcyjne imiona Twoim tymczasom, co? :)

Nie bede jechala do szpeyera, bo fela miala kk, wiec trzeba odczekac ze sterylka, jej duzi bardzo swiadomi, wiec dopilnuje sterylki jak juz bedzie u nich

a możesz pojechać z ogonami od Miuti?
kiedy cholerka idzie do domu?

Kosmuś, kiedy Cincian mógłby nas nawiedzić? Tylko uprzedzam, że wislackikot jest złożony grypą albo innym kocim katarem. Chyba nie zaraża, bo wszyscy inni zdrowi ale wolę uprzedzić.
Kaskę na Miko możesz wpłacić na konto AFN z dopiskiem "koty Kraków - Miko"

moge pojechac tylko kurcze caly przyszly tydzien koncze o 19:/sprobowac moge sie zamienic ale watpie, za to za tydzien koncze o 17.15 :>

cholerke zawoze w sobote i mam wolne miejsce na dt
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pt lis 06, 2009 0:14 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Tweety pisze:
lutra pisze:I [b]jeszcze KOCIMSKA do obkfocenia, ale to może Cincian, jak dotrze do Agi, co?
[/b]

to może w sobotę, najpierw moje a potem Kocimska? Kosma, co myślicie?
I prosze o pilny zwrot kontenerów na Chocimską. Do niedzieli muszę mieć tam 4 a jest jeden.[/quote]

Przypominam, że do Arwetu pojechał dziś jeden z rudym muchomorkiem. Jest podpisany.
Ale w przyszłym tygodniu też będę potrzebować kontenera dla kotów, które zamierzam łapać.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt lis 06, 2009 8:26 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

lutra pisze:Kochani, w związku z kolejnym przemeblowaniem chciałam zapytać o ogłoszenia, kto potwierdza gotowość dalszego REGULARNEGO ogłaszania, .

Ja mogę nadal wystawiać na tych stronach co do tej pory. Nie mogę wziąć nic dodatkowego, bo nie mam czasu - nawet na dokładne czytanie wątku :?
Te strony, na których wystawiam nie są popularne - ale jeśli uważacie, że mimo tego ma sens wystawianie na nich ogłoszeń, to mogę to robić nadal.
Ogłoszenia wystawiam tylko wtedy, kiedy otrzymam opis ze zdjęciami na maila lub biorę co jest z pierwszej strony wątku. Nie mogę szukać po innych stronach - nie dam rady czasowo.

---

Trzymam kciuki za Miko :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lis 06, 2009 9:47 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Ja oglaszam dalej na gumtree, moge tlyko raz wtygodniu i to max 10 ogloszen dziennie + usuwanie starych bo sie gumtree burzy, ze juz sa takie.
Obrazek

Patka_

Post » Pt lis 06, 2009 9:48 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Moglabym we wtorej pojechac z Miuti do Szpeyera:> zamienilam sie i koncze 17.15
Obrazek

Patka_

Post » Pt lis 06, 2009 9:57 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Planujecie moje sprawy bez porozumienia ze mną!
Moja kicia pójdzie do sterylizacji dopiero wtedy, kiedy będę miała wolną klatkę.
Czarne Diabełki powinny zostać powtórnie odrobaczone. Mogę to zrobić dzisiaj.
Poza tym jestem paskudnie chora...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt lis 06, 2009 10:17 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Miuti pisze:Planujecie moje sprawy bez porozumienia ze mną!
Moja kicia pójdzie do sterylizacji dopiero wtedy, kiedy będę miała wolną klatkę.
Czarne Diabełki powinny zostać powtórnie odrobaczone. Mogę to zrobić dzisiaj.
Poza tym jestem paskudnie chora...

to zrób to, proszę. A planujemy ponieważ przyjęło się zasadę (z racji ilości posiadanych kotów na stanie fundacji), że to tymczasowy opiekun sam zgłasza, jeżeli nie jest w stanie sam temu sprostać z 1000 powodów, co należy wykonać u jego podopiecznych czyli, że jest potrzebne szczepienie, sterylka, cokolwiek i informuje kiedy dysponuje czasem aby móc to zrobić. Skoro tego nie robi a my jakimś cudem pamiętamy, który z pośród blisko 80 kotów czegoś nie miał, to jednak liczymy na współpracę DT w tym zakresie. Żeby móc wydać koty lub chociaż zmienić im DT muszą być spełnione warunki profilkatyki, im szybciej to zrobimy tym większa szansa na ich wydanie lub przeniesienie. A Sena może iść na ciachnięcie, bo może zostać w lecznicy przez jedną, tę najgorszą dobę

Tweety

Post » Pt lis 06, 2009 10:32 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Ojej! Ona jest taka delikatna...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt lis 06, 2009 10:52 Re: K-ów,mały Miko ze złamanym kręgosłupem-zbieramy na operację

Miuti pisze:Ojej! Ona jest taka delikatna...

ale czy Ty ją chcesz wydać? Miuti, no proszę ...

Tweety

[poprzednia][następna]