Agn pisze:A ten '+' to pewnie na zachętę, żebym się bardziej postarała, co?![]()
I do ledwo-co-rekonwalescentki z czymś takim...![]()
Czytasz w moich myślach

("twardym trzeba być, a nie mientkim")

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:A ten '+' to pewnie na zachętę, żebym się bardziej postarała, co?![]()
I do ledwo-co-rekonwalescentki z czymś takim...![]()
Anna_33 pisze:Pora roku fatalna, przyznaje. Sama staje na rzesach zeby sie do soboty reanimowac.Nie darowalabym sobie, gdyby mnie w sobote nie bylo.
A "jednostka kontrolna" to super wynalazek, o ile jestes jej posluszna i grzecznie wypelniasz zalecenia
Anna_33 pisze:Jasne, ze aktualna, wszyscy sie szykuja
Zofia&Sasza pisze:Agn, boguszki na oskrzela jak śmietana z rana
Theodora pisze:Agn pisze:[Ja tak źle znoszę controlling...![]()
]
KażdyBo ja się nim zawodowo param i teraz już zupełnie nie będę miała śmiałości tu pisać
golla pisze:Dzięki za pozdrowienia Asia, a tym swoim błędem to się nie przejmuj i tak jestem w szoku, że tak Wam sprawnie poszło z tymi dzikusami. Panie karmicielki są w siódmym niebie, że już im odpadło podawanie 12-stu tabletek antykoncepcyjnych. Pani młodsza Jola stwierdziła, że u Was te koty przytyły, wyładniały i dopiero teraz im się żyć chce. Ta Czarna-Licha, co miała ropomacicze ponoć świetnie wygląda i w ogóle ustąpił jej katar i łzawienie z oczu, a Szara-Matka zza cmentarza przestała tak ciągle kaszleć.
Aha, czy możesz mi powiedzieć, co można podać odrobaczającego tym małym kotkom na garażu, tak żeby chciały to zjeść i żeby nie przedobrzyć sprawy. Dodam, że dostają cały czas antybiotyk, ten w proszku, zapomiałam nazwy. Jak przyjadę 15 grudnia na Święta to im ten środek zaaplikuję.
Gosia
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 402 gości