CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (77) pilnie DT dla 13 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 17:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Nadganiam wiadomości z ostatniego tygodnia ( 8O - kiedy to przeleciało?! :strach:)

Strona 11. niniejszego wątku nasunęła mi pewien pomysł: Drogie Panie, a może by tak Waszym arcycierpliwym TŻ-om zorganizować od czasu do czasu męski wieczór? Pogadają se chłopaki o swoich kocio nawiedzonych połowicach, wymienią doświadczeniami, ponabijają ;) , rozładują nieco stres i odprężeni wrócą do domu.
Jeśli żart na forum rzucony przez jednego TŻ-a zagonił drugiego do robienia fotek, to...
8)
Tkwi w nich wielki potencjał (w TŻ-ach), tylko go wydobyć (w sposób kntrolowany, ofkors 8) ).
:twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie lis 22, 2009 18:09 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

No i się nagadałam, ponarzekałam i kota wyadoptowałam :wink:

W sumie nie miałam się czego doczepić. Transporterek i inne potrzebne zakupy zrobiła. Kotkę wybrała niekoniecznie po kolorze furta, bo do domku pojechała Luizjana :D
Mam nadzieję, że będzie jej dobrze. To bardzo delikatna kotecka, taka mała pieszczocha.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie lis 22, 2009 18:42 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

Gratulujemy Luizjanie :D I prosimy o jeszcze więcej szczegółów 8) .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Nie lis 22, 2009 18:43 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

Kiwi jest zamówiona :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: nie chcę zapeszać, ale całkiem możliwe, że już jutro będzie w swoim domu :D 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie lis 22, 2009 18:46 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

ryśka pisze:Kiwi jest zamówiona :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: nie chcę zapeszać, ale całkiem możliwe, że już jutro będzie w swoim domu :D 8)

:piwa: :piwa: :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie lis 22, 2009 19:09 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

Wow! Gratulacje! To się jutro koniecznie wyspowiadaj nam tutaj ze szczegółów adopcji. Za śliczną Kiwi trzymamy mocne :ok: :ok: :ok: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Nie lis 22, 2009 19:44 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

ryśka pisze:Kiwi jest zamówiona :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: nie chcę zapeszać, ale całkiem możliwe, że już jutro będzie w swoim domu :D 8)

Ale super!!! :dance2: :dance: :dance2: Gratulacje!!! :piwa:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie lis 22, 2009 20:17 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (97) - szczęśliwa trzynastka?

Adria pisze:
Koteczka, która trafia do mnie od naszej karmicielki ma około 6 mcy. Jest śliczną buraską raczej o umaszczeniu wilczastym (tak mi sie skojarzyło od ONków) i jest taka mieciutka, okrąglutka.
Dziewczyna nie ma imienia, gdyby ktoś chciał zostać cioteczką chrzesną dla malutkiej i pomógł wymyśleć imię dla :oops: Tylko takie, które zapamiętam i będe umiała wymówić :wink:

Czy wiadomo coś o tym kocięciu? 8)
Nie widzę jej na pierwszej stronie (z naciskiem: nie widzę, może gdzieś tam jest?)

edit: Oczywiście cieszę się niezmiernie z wszystkich dobrych wieści, które przekazali Szanowni Przedmówcy :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie lis 22, 2009 21:36 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

To ja trzymam kciuki za Luizjane i Kiwi :ok:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Nie lis 22, 2009 21:59 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

Edyszka pisze:To ja trzymam kciuki za Luizjane i Kiwi :ok:

My też! Baaardzo mocno!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie lis 22, 2009 22:15 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (97) - szczęśliwa trzynastka?

Barbara Horz pisze:Jak pech to pech :evil: Nikt o Ildefonsa nie pytał do tej pory, a teraz jak czeka na zabieg pewien starszy pan się w nim zakochał. Mam nadzieję, że uda mu się nakłonić żonę, bo Ildefons po zabiegu mógł by zaraz trafić do domku. Jednak nie wiem czy ta opcja nie zniechęci żony :evil: Trzymajcie kciuki, bo pan wydawał się bardzo fajny.

O tych ludzi pytałam na wcześniejszej str. :)
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Pon lis 23, 2009 10:30 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

czy mamy kota? najlepiej żeby był troszkę miziaty i mógł mieszkać z dziećmi - Filipek sie bardzo podobała ale to tylko koci towarzysz i niestety bardzo syczał na chłopaków a tych mamy dwóch 2 i 6 lat - spokojni i po każdej wizycie marudzą ze też chcą - kiedy są u mnie i ich obserwuje to radość sprawia im samo patrzenie na koty :-) po dwóch latach myślenia moja przyjaciółka która miała kiedyś w czasach panieńskich kicię się zdecydowała tylko że mieszka w Niemczech :-( namawiała ją na dwa koty od razu w tym mojego Filipka jako towarzysza ale na dziś dwa nie - więc ja poproszę tu jakieś sugestię - za przyjaciółkę ręczę i wiem że dopilnuje i będzie dbała a chłopcy nie będą męczyć kocika :-)

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Pon lis 23, 2009 11:01 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (97) - szczęśliwa trzynastka?

EwKo pisze:
Adria pisze:
Koteczka, która trafia do mnie od naszej karmicielki ma około 6 mcy. Jest śliczną buraską raczej o umaszczeniu wilczastym (tak mi sie skojarzyło od ONków) i jest taka mieciutka, okrąglutka.
Dziewczyna nie ma imienia, gdyby ktoś chciał zostać cioteczką chrzesną dla malutkiej i pomógł wymyśleć imię dla :oops: Tylko takie, które zapamiętam i będe umiała wymówić :wink:

Czy wiadomo coś o tym kocięciu? 8)
Nie widzę jej na pierwszej stronie (z naciskiem: nie widzę, może gdzieś tam jest?)

edit: Oczywiście cieszę się niezmiernie z wszystkich dobrych wieści, które przekazali Szanowni Przedmówcy :mrgreen:

EwKo, qrde przegapiłam kota :twisted: ONki nie wpisałam, bo czekałam aż Ada potwierdzi imię :wink:
Jednak stan licznika będzie się zgadzał jak Kiwi pojedzie do domku :wink:

Majkowiec Ci ludzie się już nie odezwali :( Spróbuję do nich zadzwonić, może zdrowy Ildefons będzie miał większą szansę.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon lis 23, 2009 11:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

Marcela moja propozycja to HOKUSIK Najwspanialszy, najlepszy i najukochańszy (oczywiście bez urazy wszytskim i ludziom i kotom :lol: )

Obrazek

Albo Albiś :);) jest wpaniały :):):)

Obrazek

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon lis 23, 2009 16:39 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (95) - szczęśliwa trzynastka?

popieram Twoje propozycje :) przy czym Albiś może wystraszyłby się nachalności dzieci
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

[poprzednia][następna]