Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:Ty jestes mordko zwolniona.Masz zajac sie teraz Puki mamusiu:) Zobaczymy moze Edita bedzie mogla,Reddie ,Capriccio czy inni.
kya pisze:I jeszcze na temat soboty ... Kasia prosilaby aby mogla miec 1 zmiane na "polowaniu" tzn. 14.30-16.30 .Moglaby zabrac Istne ze soba bo obie z lewobrzeza sa. Dorota ,skoro bierzesz ze soba PierwszegoBojowegoPsaPancernego czy moglabys byc od 16.30-18.30? Ja najwyzej z ciotka pojade najpozniej ( ciotka bedzie warczeć a ja gryźć) . Wiecej zmian nie bedzie bo nie ma wiecej ludzi .
Istna pisze:kya pisze:I jeszcze na temat soboty ... Kasia prosilaby aby mogla miec 1 zmiane na "polowaniu" tzn. 14.30-16.30 .Moglaby zabrac Istne ze soba bo obie z lewobrzeza sa. Dorota ,skoro bierzesz ze soba PierwszegoBojowegoPsaPancernego czy moglabys byc od 16.30-18.30? Ja najwyzej z ciotka pojade najpozniej ( ciotka bedzie warczeć a ja gryźć) . Wiecej zmian nie bedzie bo nie ma wiecej ludzi .
Mi pasuje - tylko musimy sie jakos zmowic z Kasia. Mam tez do przekazania 9 puszek niemieckiego zarcia dla kotow - nie jest to chyba zaden rarytas ale moze sie przyda
Niestety nie dolacze sie do zbiorki kasy na plotNie wiem nawet jak wykombinowac pieniadze na to badanie we Wroclawiu zeby maz nie zszedl na zawal serca ze tyle na kota pojdzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 480 gości