Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:tak pomaga mi jak zawsze niezawodna jessi74.Co ja bym bez niej zrobiła.Trzymajcie kciuki dziś Gucio (mały ze złamaną łapką) jedzie z jessi na kliniki i będą decydować co dalej , czy łapka sie zrasta.No i po południu wizyta u dr.Bieżyński z Figą . Stan jej oczu jest naprawdę bardzo poważny. Mimo leczenia przez 3 tyg. antybiotykami oczy są w b. złym stanie i nie wiadomo z jakiego powodu.![]()
Figaro52 pisze:tak pomaga mi jak zawsze niezawodna jessi74.Co ja bym bez niej zrobiła.Trzymajcie kciuki dziś Gucio (mały ze złamaną łapką) jedzie z jessi na kliniki i będą decydować co dalej , czy łapka sie zrasta.No i po południu wizyta u dr.Bieżyński z Figą . Stan jej oczu jest naprawdę bardzo poważny. Mimo leczenia przez 3 tyg. antybiotykami oczy są w b. złym stanie i nie wiadomo z jakiego powodu.![]()
Figaro52 pisze:Gucio z łapką dobrze , za tydzień ściągają gips:1luvu: łapka się ślicznie zrasta.Niestety Figa z oczkami nieza dobrze![]()
Pomyliłam nazwiska dr Biedżyński zajmował się Guciem , a Figa była u dr Kiełbowicza . Dostała 3 rodzaje kropli do oczu , ale nie wiadomo czy stan się poprawi .Wirus , który ja zaatakował był niezwykle silny i mimo leczenia poczynił duże spustoszenie ( zwłaszcza jeśli chodzi o oczy). Za tydzień znów do kontroli
Agness78 pisze:Figaro52 pisze:tak pomaga mi jak zawsze niezawodna jessi74.Co ja bym bez niej zrobiła.Trzymajcie kciuki dziś Gucio (mały ze złamaną łapką) jedzie z jessi na kliniki i będą decydować co dalej , czy łapka sie zrasta.No i po południu wizyta u dr.Bieżyński z Figą . Stan jej oczu jest naprawdę bardzo poważny. Mimo leczenia przez 3 tyg. antybiotykami oczy są w b. złym stanie i nie wiadomo z jakiego powodu.![]()
Przepraszam ale nie mogłam akurat dzisiaj pomóc![]()
Trzymam kciuki za koteczki
Czarna_Nutka pisze:
Gosiu! cieszę się,że mogłam pomóc. Mogę również zaofiarować moją pomoc transportową w przyszłym tygodniu- kontrolna wizyta. A tak poza tym,to miło było Cię poznać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek, zuza i 1493 gości