Aniu, ja dla Psotusia dawałam Milbemax. Dobrze idzie i jest bezpieczny.
Kciuki za Homerka i Samsonika
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
dziewczyny mamy poważny problem z qpką kot się trochę zatkał nie może zrobić, dziś wyciągałam pęsętą- bardzo twarde gródki jak kamień prawie
na szybko kupiłam parafine - dałam 2 ml, później za godz. dałam też pasty odkłaczającej pewnie boli go brzuch odstawiamy convalescenta, a przynajmniej zmniejszamy ilości, trzeba to zastąpić czymś innym co można wpakować do strzykawki jak mu jeszcze ulżyć?
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Aniu podaj mu lactulosum zamiast parafiny. Dostaniesz w aptece bez recepty lub trochę u weterynarza. I spróbować przemasować kał w jelitkach w stronę odbytu + troszkę sam brzuszek zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Po parafinie nie zawsze wychodzi po lactulosie zawsze.