Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Szymkowa pisze:Damian- iza71koty pisze:
W domu znowu Szaruś podupadł na zdrowiu.![]()
Białaczka znowu daje o sobie znać. Potrzebujemy kupić 3 dawki Shotapenu i witaminy... koszt ok. 200zł. Następne kilka dni będziemy mieli trudne, więc będziemy wdzięczni, gdyby Ktoś zechciał wesprzeć nas w zakupie leków( paragon i leki będą umieszczone na wątku).
Prześlę zaraz połowę, czyli 100 zł.
Bardzobardzo
dziękujemy.
![]()
![]()
![]()
Widzę ze Damian inaczej napisał.Rozmawiałam z Wetką.Sam Shotapen to 195 zł.Jeden zastrzyk to 65 zł.Musi dostać 3.Do tego witaminy.3 zastrzyki .Wstępnie wyszła kwota ok 250 zł.Spróbuję zadzwonić po 13.00.Ale wątpię że moja Wetka coś opuści.Jest żle.Kot musi dzisiaj dostać lek.Tylko to stawia go na nogi.
Szymkowa pisze:Kupiłam 24 puszki Rafi. Przewidywana dostawa w piątek.
Nie będzie mnie na forum do 19 sierpnia, wiec zbiórki nie poprowadzę.
Szymkowa pisze:Kupiłam 24 puszki Rafi. Przewidywana dostawa w piątek.
LimLim pisze:Baziu widzę całkiem dobrze wygląda![]()
Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:Kupiłam 24 puszki Rafi. Przewidywana dostawa w piątek.
Ale zbieram wpłaty od osób chętnych wspomóc kolejne zamówienie. 19 - 20 sierpnia chciałabym kupić 48 puszek, wiec potrzeba ok. 240 zł
Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:Kupiłam 24 puszki Rafi. Przewidywana dostawa w piątek.
Ale zbieram wpłaty od osób chętnych wspomóc kolejne zamówienie. 19 - 20 sierpnia chciałabym kupić 48 puszek, wiec potrzeba ok. 240 zł
Mam dopiero 60 zł
mir.ka pisze:Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:Szymkowa pisze:Kupiłam 24 puszki Rafi. Przewidywana dostawa w piątek.
Mam dopiero 60 zł
dam 20 zł
ametyst55 pisze:Poszło 50 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 100 gości