Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:nie do końca rozumiem dwie rzeczy
- co to znaczy porządne wydarzenie
oraz
- po co komu moje dane
MalgWroclaw pisze:Kinnia pisze:nie do końca rozumiem dwie rzeczy
- co to znaczy porządne wydarzenie
oraz
- po co komu moje dane
a dlaczego nie możesz utworzyć profilu z imieniem i nazwiskiem? Może czegoś nie wiem i Twój profil zawiera nazwisko. Taki profil jest zwyczajny i na pewno nikomu nie przeszkadza.
Kinnia pisze:ja i wartość reklamowa![]()
przykro mi, ale nie nadaję się na towar handlowy na sztuki czy kilogramy
Iwonami pisze:
i teraz wybieraj, albo bardziej zależy Ci na anonimowości, albo na poszukiwaniu Borysa. Dlatego napisałam, żebyś zrobiła porządne wydarzenie. Aby wszystko było zgodne z obowiązującym na Facebooku regulaminem. Innego rozwiązania nie ma. Bo co z tego, że zrobisz wydarzenie na fikcyjne dane, my będziemy to wydarzenie udostępniać, a ono i tak do większości użytkowników nie dotrze. Najwyżej do garstki znajomych.
Kinnia pisze:Agnieszka - mam nieodparte wrażenie, że niezaleznie od danych mojego konta i tak będzie ono zamknięte
mam trudności z byciem "zachowawczą" i chyba w tym jest problemIwonami pisze:
i teraz wybieraj, albo bardziej zależy Ci na anonimowości, albo na poszukiwaniu Borysa. Dlatego napisałam, żebyś zrobiła porządne wydarzenie. Aby wszystko było zgodne z obowiązującym na Facebooku regulaminem. Innego rozwiązania nie ma. Bo co z tego, że zrobisz wydarzenie na fikcyjne dane, my będziemy to wydarzenie udostępniać, a ono i tak do większości użytkowników nie dotrze. Najwyżej do garstki znajomych.
porządne wydarzenie było - i zniknęło pomimo 2 adminów
wygląda na to, że za spam uznano plakat i posty o poszukiwaniu Borysa, które umieszczałam w grupach
problem tkwi gdzie indziej
![]()
właśnie zdałam sobie sprawę - matko kochana, czym ja się zajmuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą i 112 gości