https://pomagam.pl/ntygft
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Norku pisze:Zamowilam troche Smilli, powinna dojsc jeszcze przed swietami.
pepenada pisze:
Lepiej, ale jak wspominiała/ał Stomarchi - nie zyska tak Pani więcej wpłat. Ktoś, kto miał wpłacić i Pani pomaga - już to zrobił.
Trzeba wyjść do ludzi. Zrzutka pl i ratuejmy zwierzaki. Tym, co znają sytuację nie musi Pani tłumaczyć, z jakimi problemami się zmaga. Większość tutaj ma podobne, tylko może na mniejszą skalę. To nieprzekonanych i tych co nie znają Pani problemu musi Pani pozyskać. W nowych miejscach, nie na pomagam.pl . Na zewnątrz forum nikt nie wie o co chodzi z bazarkami i nie będzie na to poświęcać czasu.
iza71koty pisze:Siostra Bucia.
maczkowa pisze:Iza, ale jak chcesz jej poświęcic uwagę? Wydaje mi sie, że są bywalcy takich miejsc i może być tak, ze wybierają konkretne. Robienie równolegle chociaz dwóch zbiórek nie jest zbrodnią, nawet jak się tam zbierze kilkaset złotych, to zawsze cos. Jedyne co, to nie wiem, czy nie pobierają prowizji.
I jedno- wykreśliłabym to drugie zdanie o dzikich kotach..nie wiem, czy ono wzbudzi sympatię takich osób luźno zw. z kotami, koty dzikie maja złą sławę jako drapieżniki ktore atakują ptactwo, znam niejednego, który pomyśli, że lepiej by było, gdyby ich było mniej/
LimLim pisze:A na zbiórce da się zamieścić filmik jak one np jedza na daszku altanki?
LimLim pisze:To moze trzeba wrzucic jak zbiegają sie wygłodzone a potem futruja az miło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, WilliamGreva i 69 gości