Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2016 11:24 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

czwarty kociak zachorował w nocy, to jednak pp :placz: :placz: :placz:

jeśli ktoś może pomóc Lidce w leczeniu to bardzo proszę...Lidka jest na skraju załamania
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie lip 24, 2016 14:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Tak jestem załamana trzy bidy walczą z ulicy o życie , nie wiem który następny.
Co teraz napisze no tego nie zrozumiecie wiem bo ja też byłam w szoku , ale to dziecko chwila i mnie powaliło ...
Miałam rocznice i będe mieć imieniny , mój stary no .Na starość ludziom odbija widze , stary przyniósł mi prezent , stanełam jak wryta .Wtedy nie wiedziałam że będe miała pp bo skąd małe miałam dwa miesiące już.;( Stary przyniósł mi małą puchatą kuleczkę , śliczną zdrową i mówi to ode mnie bo takie bidy znosisz ;(
Maluchy tamte są do adopcji , były bo teraz to pp i nic już nie wiem ....Mój prezent też ma pp.
I wszystko się rypło i kotów żal wszystkich ..Kocham wszystkie swoje koty bez wyjątku , daje do adopcji ale domków mało ...I jestem wściekła na starego bo gdyby nie przyniósł mi go mały gdzieś by był zdrowy ...Czasu nie cofnę .
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie lip 24, 2016 19:27 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

:placz:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lip 24, 2016 20:09 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

LIDZIU trzymajcie się wszyscy !!!
Co tu pisać, trzymam mocno kciuki i modlę się za zdrowie kotów. Na FB jestem na bieżąco. :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lip 24, 2016 20:44 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Serce ściska :cry:
Oby zdążył się jakiś cud

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon lip 25, 2016 13:00 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Pewnie nie jeden się ucieszył co nam zawsze źle życzył , no powineła mi się noga ...
Ale mam kogoś kto nas wspiera to one i się nie poddajemy ...
Obrazek

Małe maja najlepszego weta walczymy tydzień i na razie zaden nie odszedł...a to pp.
Mam dużo kotów ale dbam do końca , nie usypiam od tak ..Jestem nowoczesną zbieraczką ..
Zgredek
Obrazek
Obrazek
Ptysiowi raz się udało wygrać ze śmiercią i teraz też się uda
Obrazek
Obrazek
I Balbina z zespoleniem wrotno obocznym walczy mimo że jest na mleku z wodom..
Obrazek
Koszty są ogromne dziś zrobiłam wydarzenie na fejsie bo sama nie ogarnę , wystarczyłoby uspić i kasy nie wydajesz mam przecież tyle kotów nie ....Byłam zła na nie przeszło mi przez myśl uspienie ale przez chwile .bo one niczemu nie winne , tulą się i kochają człowieka i tak bardzo chcą żyć mimo że to życie porypane .a i nie wiadomo czy domek znajdą..Miały jechać trzy i się zrypało wszystko.
Obrazek
Obrazek
za wczoraj 185 dzisiaj bede miec paragon , bo kasa w niedziele nie czynna ..dziś też jedziemy ..
Wstawiając paragony nie wołam na was kasę , wstawiam żeby zobaczyli ci co nie mieli pp jakie koszty leczenia są tej choroby są ogromne a i pewności nie ma że będzie ok...
Tak se napisałam do czytających ...Miłego .

lidka02

Post » Pon lip 25, 2016 14:28 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

nie wiem, co napisać, kolejna zła wiadomość dzisiaj :(
trzymajcie się , w porę zauważona pp i błyskawicza reakcje daje naprawdę duże nadzieje,że futerka podniosą się z tego , walczcie :ok: :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 25, 2016 16:01 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alessandra pisze:nie wiem, co napisać, kolejna zła wiadomość dzisiaj :(
trzymajcie się , w porę zauważona pp i błyskawicza reakcje daje naprawdę duże nadzieje,że futerka podniosą się z tego , walczcie :ok: :ok: :ok: :ok:

Walczymy kochana ..

lidka02

Post » Pon lip 25, 2016 20:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka z całej siły :ok: :ok:
Niech się zdarzy cud. Musi.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon lip 25, 2016 21:01 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon lip 25, 2016 21:12 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka bardzo wątpię żeby ktoś odważył się powiedzieć że żle robisz, ratujesz zwierzę a że przyplątało się to cholerstwo to nie Twoja wina. Na każdego to może paść.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 26, 2016 16:49 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Tylko że wet mówi to musiało w tych małych siedzieć a teraz się wykluło ..no wyhodowałam w nich potwora który wszystko niszczy .
Pierwszy co zachorował po tyg ok , jest na lekach o przedłużonym działaniu ..Biegunka zmiany neurolog mineły , nawet kontroluje wydalanie , jak z niego leciało teraz się napina super.Dostał grzyba .Ostatni co zachorował prawie ok..Zgredek co nigdy mu nic nie było walczy waga 640 no zleciał , ale temp unormowana a miał przez dwa dni 35,6 ...Balbina z zespoleniem wrotno obocznym ona troche cienko waga 450 , bardzo źle znosi chorobę , ale są momenty że staje się ruchliwa zobaczymy...
Boje się o moje dorosłe nadal , nie wiem na czym stoje , piore wymywam itd , ale to guzik da ...ale coś musze robić żeby nie zwariować..Bo kocham moje ślepki nad życie i inne bidy i żadne małe cudo tego nie zmieni..Moje serducho bije bardziej ku tym bidom takim co nikt by ich nie dotknął bo może się czymś zarazi.. Takie koty mam w serduchu .
Nikt mi nie powie że źle robie ;) teraz już nie bo nie pozwole się zjechać komuś kto nie ma pojęcia jakie jest życie z tyloma kotami nie zdrowymi i nie rasowymi , komuś co ma jednego bo jest odpowiedzialny i siedzi sobie i stuka i robi dym ..Obrabia dupę bo się często nudzi..Dawno bym z miau odeszła bo pamiętam wcześniejsze jazdy , ale jest tu kilka osób co są ok ..Co są z nami cenie je bardzo i dlatego tu zaglądam ...Piszę bo nie robie nic złego , mam koty których nikt by nie zabrał .Mam teraz cztery z małych co miała zabrać fundacja jak je wyjęłam z murku i co olali mnie zostałam z nimi ...A miało być inaczej , miało i nie jest a ja jestem wściekła bo to cztery maluchy to dużo ..Teraz są narażone jeden ma grzyba , byłam u weta dostał szczepionkę , smaruje go ..i ja płacę a to powinien być kot fundacji ..Wszystko wydaje sie niektórym proste ale tak naprawde nic nie jest proste ..A ta choroba nas dobiła , taka prawda.

lidka02

Post » Wto lip 26, 2016 17:46 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Zmień tytuł Tobie chyba interferon jest potrzebny, Potrzebna Ci pomoc i to na Cito, zmienisz tytuł to więcej osób zajrzy.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 26, 2016 18:55 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

jak ja wiem o czym mówisz

robisz co możesz i dobrze, że robisz

kiedyś takim jednym co to mają po kotku w domku, z rozwagą i rozsądkiem wziętym i wypielęgnowanym napisała, że następnym razem jak spotkam umierającą biedę w krzakach to strzelę jej wykład o rozsądku/mozliwościach/rozwadze i reszcie mądrości
niestety, z żalem stwierdzam, że do dzisiaj odpowiedzi nie dostałam na swój post

pamiętaj, one wszystkie żyją w pożyczonym czasie - żyją dzięki Tobie
a reszta mądrali - niech idzie się paść
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto lip 26, 2016 19:32 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka, nie musisz się bronić, tu nikt Cię ani o nic nie oskarża, ani tym bardziej nie atakuje. Wszyscy mocno trzymamy kciuki żeby maluszkom udało się odzyskać zdrowie, a dorosłym - nie zarazić się. To nie jest niczyja wina. Ani wirusy, ani bakterie nie legitymują się dowodem osobistym i nie proszą o zgodę na prawo do infekcji. Choroba, to choroba - dopada i glebi. Nie jest winą kociąt, że zachorowały, ani Twoją, że je ratujesz.

Mogę się tylko usilnie modlić żebyście wszyscy wyszli z tego cało.
I oczywiście trzymam kciuki. Najmocniej na świecie. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]