Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 01, 2007 19:22

TyMa pisze:... Przypomnij mi, jak ma na imię rudy z długimi nogami?

Filut. :) Postaram się jutro zrobić mu zdjęcie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie kwi 01, 2007 20:58

Extra zdjecia,niedlugo beda moje zdjecia Lenki u nas ,juz z zona nie mozemy sie doczekac ;)
VIOLATOR i LenkaObrazek. Barry(i) DEPECHE MODE FAN CLUB

VIOLATOR

Od: Pt mar 23, 2007 15:01

Post » Nie kwi 01, 2007 22:32

Mirka jak ja uwielbiam twoje zdjęcia :D :D :D :D
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Pon kwi 02, 2007 12:52

No i gdzie ten Filut? Takiego kota jeszcze nie widziałam, ma wyjątkową figurę i nogi modelki, po same pachy!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon kwi 02, 2007 14:08

Lufka pięknie się prezentuje,jak pluszowa maskotka :P Też bym chciała wszystkie wygłaskać,szkoda że mieszkasz tak daleko ...
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon kwi 02, 2007 14:58

TyMa pisze:No i gdzie ten Filut?...

Proszę bardzo oto rude, chude badziewie czyli Filut, który nie chciał pozować. :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze dla mokkuni landrynkowe oczy Leona w bardzo dużym formacie.

Obrazek

Dzisiejsze zdjęcia Tygrysa dla miłośników tygrysów.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kić Mić uważa klatkę za swój azyl więc rozpoczęliśmy oswajanie go z kotami. Klatka jest otwarta i czasem do Kić Micia zaglądają koty. Jak na razie nie ma ze strony Kić Micia ataków, co najwyżej prycha na koty. Mi daje się głaskać nawet po brzuchu. Na pewno jeszcze sporo czasu upłynie zanim zacznie swobodnie poruszać się po mieszkaniu.

Niunia od nowa musi przywyknąć do kotów. Jest o wiele lepiej niż było gdy trafiła do mnie po raz pierwszy, ale i tak jest przestraszona i w stresie. Bardzo mi jej żal.
Ostatnio edytowano Wto kwi 17, 2007 23:55 przez mirka_t, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon kwi 02, 2007 16:33

mirka_t pisze:W sobotę odwiedzili nas mokkunia z TŻ-tem i TyMa. Szkoda, że byli tak krótko.

No to teraz my :) Dziękujemy Mirce i kociastym i psiastemu za gościnę :) Było naprawdę super, nam też przykro, że nie mogliśmy zostać dłużej, ale nasze wizyty w Bydgoszczy zawsze w biegu takim są...
Ja napatrzeć się nie mogłam - tyle pięknych pyszczków, tyle cudnych futerek i te charaktery! 8O Koty śmiałe, miziaste, swobodne, pewne siebie.
Moja miłość - Leon siedział na parapecie, wyglądał na balkon, a potem wyszedł. Chyba nie odwzajemnia mojego uczucia - ale nic to, nie poddajemy się :) Pocieszał mnie Mikesz - słodziak nad słodziaki :) Wszedł mi na kolana odeptywał i lizał po rękach - a przecież widział mnie pierwszy raz, znał tylko kilka minut 8O 8O 8O
Gizmo chciał grać pierwsze skrzypce - on to już przytulas do potęgi jest :) Marcyś śmiały, aż mnie zdziwiło, że jest tak krótko a czuje się jak by był tu od zawsze.
Rudy ze złamaną łapką obserwował nas z drugiego pokoju - nie spuszczał z nas ciekawskiego wzroku. Tygrys jest cudowny, jeszcze piękniejszy niż na foto. A Lufka złośnica :) A psiak (zapomniałam imienia :oops:) superancki (mówię to ja raczej bardzo nie psiara ;)) i zazdrosny :)
Mirko, dziękuję za fotki Leona, dla mnie on jest cudem świata. Piszę szeptem, żeby mój Leon nie usłyszał, bo zawsze to jemu mówiłam :)
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Was odwiedzę :)
A jak dziś Tinka się czuje?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon kwi 02, 2007 17:02

Mokkunia również mam nadzieję, że jeszcze mnie odwiedzisz. Z Tiną jest niby OK, ale guzki na brzuchu nadal są. U Justy takie guzki bardzo długo znikały, więc mam nadzieję, że tak samo będzie z Tiną.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon kwi 02, 2007 17:08

mokkunia pisze:A psiak (zapomniałam imienia :oops:) superancki (mówię to ja raczej bardzo nie psiara ;)) i zazdrosny :)

To sunia Dziunia :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon kwi 02, 2007 21:17

VIOLATOR

Post » Pon kwi 02, 2007 21:28

VIOLATOR cieszę się, że zakupy konsultowałeś ze mną. :) Wiesz pani od Niuniu też się mnie radziła no i wraz z Niunią dostałam krytą kuwetą, legowisko, kocyki, miski i ponad kg RC. :twisted:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon kwi 02, 2007 21:58

mirka_t pisze:VIOLATOR cieszę się, że zakupy konsultowałeś ze mną. :) Wiesz pani od Niuniu też się mnie radziła no i wraz z Niunią dostałam krytą kuwetą, legowisko, kocyki, miski i ponad kg RC. :twisted:

A zkim ja bym mogl innym sie konsultowac jak nie z toba, fajnie ze babka dala ci kuwete itd,przydadza ci sie :)

VIOLATOR

Post » Wto kwi 03, 2007 7:29

Tygrys jest przepiękny. Z moją Cinią stanowiliby parę jak z obrazka. W moich marzeniach oczywiście, niestety.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto kwi 03, 2007 8:20

mirka_t pisze: Wiesz pani od Niuniu też się mnie radziła no i wraz z Niunią dostałam krytą kuwetą, legowisko, kocyki, miski i ponad kg RC. :twisted:

Eh :( Nie miała Niunia szczęścia biedna :(

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto kwi 03, 2007 10:38

Ech z tymi alergiami :?
Ja też ostatnio usłyszałam taki tekst: "twój kot (Teodor) mnie zadrapał w zabawie i chyba mam alergie bo się zaczerwieniło" - no jasne, bo normalnie jak kot zadrapie to się nie zaczerwienia :roll:

Szkoda, ze Pan Niuni (Niuniuś? :twisted: ) ma alergię... i teraz się kociczka stresuje po raz kolejny... :(
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

[poprzednia][następna]