Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 25, 2009 14:28 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Kuba jest pieszczochem, trochę rozpuszczonym pieszczochem.
Ale nie ma się co dziwić, jemu nie można niczego odmówić.

Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt gru 25, 2009 16:03 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Jedź bezpiecznie Kubusiu :ok: :ok: :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt gru 25, 2009 18:36 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Miałam wiadomość, że Kubuś już przekazany w Częstochowie NYNIE.
W czasie drogi zjadł kilka witaminek, którymi poczęstowała go AnSi
i trzy czwarte drogi przespał. Kochany Kubunio. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt gru 25, 2009 19:25 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Jakże się cieszę!

Przepraszam NYNĘ za bezpodstawne podejrzenia - zawiodła mnie intuicja (i bardzo dobrze,że zawiodła)

jaaana

Post » Pt gru 25, 2009 20:35 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

jaaana pisze:Jakże się cieszę!

Przepraszam NYNĘ za bezpodstawne podejrzenia - zawiodła mnie intuicja (i bardzo dobrze,że zawiodła)

Jaaano to dlatego, że wszystkie moje "rozmowy" z NYNĄ toczyły się na pw. :)

Miałam też smsa od NYNY,że jedzie z Kubusiem
i że Kubuś znosi drogę bardzo dobrze. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt gru 25, 2009 20:36 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Świąteczny kotek... :ok: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt gru 25, 2009 21:03 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Przed chwilą rozmawiałam z NYNĄ.
Kubuś już we własnym domu. Zachowuje się wspaniale. :D
A ja się poryczałam. Z radości oczywiście. Kubuś. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Pt gru 25, 2009 21:09 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Jak to dobrze!

jaaana

Post » Pt gru 25, 2009 22:10 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Kubuś już zaliczył miski i zrobił mały rekonesans po domu... Chyba mu się podoba bo nawet z drapaka skorzystał... Potem wszedł pod łóżko ale jak do niego zaglądnelam to postanowil mnie uraczyć swoją obecnością i teraz leżymy we trójkę na lóżku : Mytka przy glowie a Kubek w nogach... jest bardzo miziasty jak na pierwszy dzień - i wyjadl już prawie wszystko z michy . Z Mytką jeszcze bezpośredniego spotkania nie bylo -bo wkońcu jedno ślepe a drugie gluche jest :) ale jestem dobrej myśli ... mam nadzieję, że nam się wszystko we trójkę pouklada...
Dziękuję wam bardzo dziewczyny: Tobie Aniu za transport Kubeczka i za przemily kontakt. Tobie Hellenko , że sprawilaś mi najpiękniejszy prezent na te święta- obdarzając mnie zaufaniem i przekazując to biale cudo w me ręce... Ten rok byl dla mnie bardzo ciężki i te święta również wiec przyjazd Kubka traktuję jako taką mala nagrodę dla siebie ...
Przyznam szczerze , że jak pierwszy raz zobaczylam Kubusia na zdjęciach i jak pierwszy raz napisalam do Helleny to mialam nadzieję , że będzie nam dane z Kubkiem zamieszkać razem... Że będzie moim kotem... To jak milość od pierwszego wejrzenia ...
Dziękuję raz jeszcze...

NYNA27

Od: Nie paź 25, 2009 21:54

Post » Pt gru 25, 2009 22:22 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

A ja powiem tylko, że dzięki temu, że są takie domy jak Jaaany, NYNY,
warto ratować te kocie biedy, bo są tam szczęśliwe. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Sob gru 26, 2009 11:56 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Noc przebiegla spokojnie... Kubuś odnalazl kuwetę i chętnie z niej skorzystal :) Teraz jest już po śniadanku i odpoczywa ... Kubek to najspokojniejszy i najlepiej dostosowujący się kot jakiego mialam okazję poznać ... Jak się miziamy to mruczy -a ja bylam pewna , że trochę to potrwa nim będzie się chcial ze mną spoufalać :) A tu taka niespodzianka :)

NYNA27

Post » Sob gru 26, 2009 12:17 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 26, 2009 14:54 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

NYNA27 pisze:Noc przebiegla spokojnie... Kubuś odnalazl kuwetę i chętnie z niej skorzystal :) Teraz jest już po śniadanku i odpoczywa ... Kubek to najspokojniejszy i najlepiej dostosowujący się kot jakiego mialam okazję poznać ... Jak się miziamy to mruczy -a ja bylam pewna , że trochę to potrwa nim będzie się chcial ze mną spoufalać :) A tu taka niespodzianka :)

Jak bardzo cieszą takie wiadomości. Kubuś boczył się na niektóre osoby, których nie znał.
Widać, że od razu poczuł do ciebie zaufanie. :)

Wczorajszy dzień należał do Kubusia. :1luvu: :kotek:

Fotka z podróży.

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Sob gru 26, 2009 15:21 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Teraz Kubek śpi spokojnie w budce na takim piętrowym drapaku :) Fajnie bo Mytka niechętnie z niej korzystała...Naprawdę piękny z niego bialasek :)
Jeśli chodzi o relacje Kuba - Mytka to już się spotkali nos w nos... Trochę na siebie syczą ale to normalne na początku ... Do żadnych rękoczynów nie dochodzi więc jak widać towarzystwo jest do siebie nastawione pokojowo :)

NYNA27

Post » Sob gru 26, 2009 16:17 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

No to teraz życzę przyjaźni między kotkami Obrazek

jaaana

[poprzednia][następna]