Kiwaczek- Wania ma dom :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 01, 2009 15:42 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Stare maszynki do mięsa dają radę, no i są jeszcze takie przemysłowe. Mamy w azylu, ale ona jest na siłę i do zwykłego gniazdka się nie podłączy :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob paź 03, 2009 7:49 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

echh
wychowuje sobie idealnego kociaka i znowu bede musiała go oddać :evil:
Wania jest obłedna, wyrasta z niej cudny kot.
Mądra, wesoła, przebojowa, odwazna i przytulak :1luvu:
Do tego kot idealny do karmienia.
Zjada wszystko- skrzydełka w całosci, podroby, żółtko, serek, rybe, surowa wołowine, witaminki.
Pieknie na tym rosnie :D
Puszki i suche dostaje symbolicznie- raz na kilka dni, głównie po to, zeby ja przystosowac do karmienia w potencjalnym nowym domu :roll:.
No chyba, ze znajde ludzi, ktorzy beda chcieli kiwaczka, ktory jada jedynie BARFA :wink:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon paź 05, 2009 21:10 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

M_o pisze:A będą zdjęcia :roll: ?

zabrałam rodzicom aparat wiec zdjecia bedą :D

U Wani wszystko w porzadku.
Rozrabia, gryzie Dusia, kradnie mu jedzenie, nie pozwala spać.
Biedny ten mój Dudol.
Masze tez zaczepia 8O,
ale Maszka szybko sobie radzi z małym upierdliwcem :wink:
Natomiast spiąca Wania to najsłodszy kot na swiecie :1luvu:
Przytula sie, mruczy, przyjmuja przecudne pozy- słodziaczek :D
Aniołek z ciepła dupką-jak mawia moja babcia :wink:
Obrazek

tangerine1

Post » Pon paź 05, 2009 21:37 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Zdjecia jakosciowo kiepskie, ale nie mogłam sie powstrzymać :twisted:
Wania, nie tylko przezyła tak bliski kontakt z Maszą, ale leza tak przytulone juz z 5 minut 8O
Gdyby nie fakt, ze kilka dni temu robiłam Maszy kompleksowe badania, to chyba polaciałabym z nią do weta :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

tangerine1

Post » Wto paź 06, 2009 6:25 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

8O Jak Wańka urosła, niesamowite, to była taka maleńka kuleczka.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Wto paź 06, 2009 8:01 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

M_o pisze:Śliczności!
A jak wyniki Maszy?

Wyniki Maszki w porzadku :D
wszystko w normie
i była idealnie grzeczna u weta 8O
chyba sie ta moja kocica starzeje :twisted:
Obrazek

tangerine1

Post » Wto paź 06, 2009 8:34 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Śliczności :love: Wania naprawdę sporo urosła :D

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto paź 06, 2009 16:08 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

do góry!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt paź 09, 2009 21:11 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Co tam u Kiwaczka i reszty?

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Sob paź 10, 2009 6:13 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

U kotów wszystko w porzadku, ja ostatnio troche padłam i stad przerwa w nadawaniu :wink:
Wania rozrabia, uprawia zapasy z Duszkiem. Rzuca mu sie na szyje i morduje :twisted:
Dusiu fachowo łapie ja za gardło i trzyma, czasami mam wrazenie, ze ma ochote zacisnąć zęby ciut mocniej i pozbyc się małego upierdliwca :twisted:
Wania robi fantastycznego 'napuszonego kota'- ustawia sie boczkiem, wygina grzbiet, puszy ogon i smiesznie podskakuje, wygląda wtedy baaaaardzo groźnie :lol:
Obrazek

tangerine1

Post » Sob paź 10, 2009 21:45 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Rozmawiałysmy dzisiaj z Mała o tym jak to koty uczą sie od siebie.
No i Wania zademonstrowała dzisiaj jak pilną jest uczennicą.
Tradycyjne przejeła od Maszy strach przed odkurzaczem :roll: .
To jedyna rzecz, ktorej Masza panicznie sie boi i wszystkie moje tymczasy uznają, ze skoro Maszka sie boi, to najwyrazniej odkurzacz jest naaaprawde groźny :twisted:
Ale Masza nauczyła tez Wanke pozytywnych zachowań :wink: .
Mamy z Masza mały rytuał. Kiedy połoze sie na kanapie ( rzadko mi sie zdarza :wink: ) Masza włazi na mnie, lize mnie w czoło i uwala sie na klacie.
Wania dzisiaj to obserwowała i widac było jak ogromną ma ochote połozyć sie obok Maszki, ale Masza posłała jej kilka groźnych spojrzen wiec mała grzecznie przycupnęła obok.
Jak tylko Masza ze mnie zlazła uszcześliwiona Wania wpakowała sie na mnie, powędrowala do czoła, polizała i cała rozmruczana ułozyła sie w pozycji identycznej jak Masza :lol:
Myslałam, ze padne ze smiechu :lol: :lol: :lol:
Obrazek

tangerine1

Post » Nie paź 11, 2009 8:26 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Cudne :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie paź 11, 2009 9:28 Re: Kiwaczek- kocia drobinka z zaburzeniami neurologicznymi:(((

Ty wychowujesz po prostu idealne koty ;)

a słuchaj, jak kiwanie?

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

[poprzednia][następna]