[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 20:24 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Witam wszystkich.
Dość długo obserwuję zarówno forum jak i stronę kotkowa. Okresowo wrzucam również wasz baner na swojego bloga. To mój pierwszy wpis i niestety bardzo nieprzyjemny.
Niedawno wróciłam ze spaceru. W szczycie bloku nr 7 na ulicy Piastowskiej pod ławką od strony ulicy leży martwy kot. Dość duży, bury, wygląda na zadbanego / zadbaną. Było ciemno ale zauważyłam niewielką kałużę krwi pod głową, innych ran nie dostrzegłam. Może ktoś kićka szuka... Nie wiedziałam gdzie to zgłosić.

acha_k

Od: Czw wrz 03, 2009 20:15

Post » Czw wrz 03, 2009 20:47 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

boszzzzze jak można tak zwierzątko skrzywdzić :crying: co za ludzie

a martwe zwierzaczki zgłasza sie do Straży Miejskiej....mają obowiązek zabrania i utylizacji

przykro mi, że Twój pierwszy post jest taki smutny....
ale miło witaj wśród nas :)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw wrz 03, 2009 21:00 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Basica pisze:boszzzzze jak można tak zwierzątko skrzywdzić :crying: co za ludzie

a martwe zwierzaczki zgłasza sie do Straży Miejskiej....mają obowiązek zabrania i utylizacji

przykro mi, że Twój pierwszy post jest taki smutny....
ale miło witaj wśród nas :)

Właśnie nigdy nie wiedziałam gdzie zadzwonić w takim przypadku. Napisałam też o tym tutaj ponieważ niejednokrotnie widziałam organizowane przez Was akcje poszukiwania zaginionych kotów. A ten wygląda albo na domowego albo na bardzo zadbanego podwórkowca.
Zadzwoniłam na Straż - mają się tym zająć :(

acha_k

Od: Czw wrz 03, 2009 20:15

Post » Czw wrz 03, 2009 21:06 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

aga&2 pisze:
Panienka od puchatki z Supraśla dziś kotki nie wycięła więc narazie nie wystawiam. Ale proszę podziwiać:
Obrazek;
Obrazek

Cudna :1luvu:

Dziś z Radys przywiozłyśmy jednego kocurka rudo-białego :kotek: powiększył się conajmniej dwa razy :roll: jest wieeelki, jutro się będzie ciachał. Dwóch kotek nie było, nie wyszły ale mają łapać a jak kierowca będzie jechał to podrzuci do Choroszczy. Co prawda Pan chętnie je sobie zostawi bo jak to powiedział " świeża krew się przyda " jakby obiecał je ciachnąć to by zostały ale pan niestety z tych co uważa, że koty muszą sobie poużywać :evil: zabrałyśmy małą śliczną tygrysię :) pojechała do Ani ale nie powinna długo szukać domku. Miałam chrapkę na piękną tri ale nie chciał oddać.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw wrz 03, 2009 21:12 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Witaj Acha_k :) biedny kotek...

Klatka u Asi się zwolniła - kicie są już na tyle udomowione. Klatka może być jutro u mnie w pracy, w domu po pracy, lub ewentualnie ja lub Asia dogadamy się z dowozem gdzie trzeba. Mój czas ograniczony, ale jak gdzieś blisko to nie ma sprawy.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Czw wrz 03, 2009 21:18 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Moje Koty
Obrazek
Kropka wcześniej moja teraz mojej babci :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zagłosuj na KOTKOWO
viewtopic.php?f=1&t=112159

Marlenuś91

Od: Wto kwi 21, 2009 15:51

Post » Czw wrz 03, 2009 21:40 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Marlenuś...piekne masz te kicie rezydentki....a gdzie fotki naszej Pięknotki? :mrgreen:

Basica

Post » Czw wrz 03, 2009 21:41 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Aga skoro juz napomknełas o Ali to pozwolę sobie zapytać jak tam wrzaskun kota- Ola ? :D
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Czw wrz 03, 2009 21:51 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Aga, ja zgodnie z umowa obserwuje kicię, jest szczupła, do jedzenia przychodzi, muszę się zorientować czy ona w ciąży czy już urodziła. Obserwacje trwają. Więc na razie klatka jakby co wolna. Jeśli będzie tak, jak jest do tej pory - to łapię ją w następnym tygodniu.

Ten martwy kotek - może w pobliżu ulicy i potrącony przez samochód?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw wrz 03, 2009 21:54 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Obrazek[/url] Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Monia..... które wybierasz kociątko?

Basica

Post » Czw wrz 03, 2009 22:07 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Aga, kicia Ala to ksero mojej Kawy, łącznie z minką ;). Ale to już chyba kiedyś ustaliłyśmy :D.
No i w związku z tym, że już (trochę inną drogą) poszły w świat szczęśliwe wieści - gratuluję raz jeszcze Obrazek.

Szałwia

Post » Czw wrz 03, 2009 22:52 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

acha_k pisze:Witam wszystkich.
Dość długo obserwuję zarówno forum jak i stronę kotkowa. Okresowo wrzucam również wasz baner na swojego bloga. To mój pierwszy wpis i niestety bardzo nieprzyjemny.
Niedawno wróciłam ze spaceru. W szczycie bloku nr 7 na ulicy Piastowskiej pod ławką od strony ulicy leży martwy kot. Dość duży, bury, wygląda na zadbanego / zadbaną. Było ciemno ale zauważyłam niewielką kałużę krwi pod głową, innych ran nie dostrzegłam. Może ktoś kićka szuka... Nie wiedziałam gdzie to zgłosić.

Oj ja tez dziś rano na spacerze z Bursztynem znalazłam nieżywego kotka czarnego (najprawdopodobniej potrącił go samochód) Niestety musiałam iść do pracy więc schowałam go w krzaki a po pracy pojechałam do lasu pochować :( to już chyba 3 znaleziony martwy kotek w tym roku :cry:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Czw wrz 03, 2009 23:30 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

kolacja Krecików :)
Obrazek

Szałwia

Post » Pt wrz 04, 2009 6:13 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Basica pisze:Obrazek[/url]
Monia..... które wybierasz kociątko?

Co to jest za koto ?? Gdzie on jest ?? Basiu namiar na PW poproszę :roll:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt wrz 04, 2009 6:50 Re: [Białystok5] nadal kociaki w hurcie i detalu. Corniszka?

Szałwia pisze:kolacja Krecików :)
Obrazek

sześć diabełków :twisted:
Zagłosuj na KOTKOWO
viewtopic.php?f=1&t=112159

Marlenuś91

Od: Wto kwi 21, 2009 15:51

[poprzednia][następna]