- Ada, ja wiem, że Ty bardzo Toffika lubisz, ale...Przecudowny Toffik, Leniwy Snake, Przyjacielski Toffik i Dostojny Ildefons

Albo Toffik cierpi na rozdwojenie jaźni, albo macie jednak 16 sierściów na stanie

To który ten czwarty?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
- Ada, ja wiem, że Ty bardzo Toffika lubisz, ale...Przecudowny Toffik, Leniwy Snake, Przyjacielski Toffik i Dostojny Ildefons
Witam, przesyłam fotki Colina, zadomawia się bardzo szybko, przychodzi już sam do nas i patrzy co robimy, w kuchni je z miski jak jesteśmy przy nim, daje się głaskac po głowie i reaguje na wołanie i na swoje imie. Cały dzień przesiaduje na oknie albo pod suszarka z praniem, wieczorem chodzi między nami, bawi się wszystkim co znajdzie na ziemi. Na kolana jeszcze nie przychodzi, a głaskanie poprzedza powolne zbliżanie się i mówienie do niego, ale już jest o niebo lepiej niż pierwszego dnia!
majkowiec pisze:aaaaaa...SpecMisja - znaleźć odważnego, niezakoconego, który by przetestował u siebie sikalnicze zapędy Brutusa. Wiem, misja trudna, chyba niewykonalna, ale warto by się przekonać czy jego sikanie to może nie wynik jedynie obecności innych kotów. Prócz tego obsikiwania wszystkich ścian to kotek cudeńko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 68 gości