ewela75 pisze:estre pisze:ewela75 pisze:estre pisze:Słuchajcie, może ktoś będzie wiedział co to, dostałam przelew i w tytule stoi:
PODZIĘKOWANIA ZA POMOC KAMILOWI POD CZAS RATOWANIA KOTA KLEMENESA
Ja nie wiem o co chodzi, dla kogo te pieniądze... Nie znam kota Klemensa

Przelew jest z Warszawy.
A nie chodzi tu przypadkiem o wątek tego młodego chłopaka z Suwałk, którego kot miała jakieś kłopoty urologiczne? Nie pamiętam jak się nazywał jego kot, ale on miał na imię Kamil.
Nie wiem. Nie pamiętam...
To będzie chyba to:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=98 ... sc&start=0Tylko jak mam to teraz zapisać? Serniczku pomóż!

Tak, to ten wątek. Serniczek dała chłopakowi namiary na Puchatkowo, stąd te pieniądze.
Szkoda tylko, że kocinek nie przeżył

Tak-to to.Przepraszam,że nie napisałam wcześniej ale dzis się dowiedziałam,ze wpłacił i że Klemens nie przeżył.Jednocześnie dzis usłyszała,ze mój psina,którego adoptowałam w lutym ma raka kości-i nic juz nie mogę zrobić.

Dlatego zapomniałam do Estre napisać....zapisz to jako moją składke na Puchatki. Przepraszam ale ryczę...bo mój pies ,znaleziony na drodze,porzucony po wypadku samochodowym nie ma szans na życie-a tak sie cieszyłam,że bedzie miał wlasny,dobry dom tak go pokochałam......to taka cudna,dobra sunia....teraz muszę się z nią rozstac byc może bardzo niedługo.....

nie chce,nie zgadzam się.....