Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 10:31 Re: Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

Cudo. Coraz bardziej... kumpelsko :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lip 09, 2012 10:59 Re: Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

Dzięki za wieści! :D :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lip 28, 2015 16:02 Re: Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

Bardzo dawno mnie tu nie było... nawet nie miałam czasu ani okazji zaglądać na forum.
W każdym razie u nas tytuł... cały czas aktualny. Czujemy się dobrze do bardzo dobrze... chociaż niestety już starsi.
Kumpel ma już ponad 9 lat, a koty mieszczą się między 8 a 9. Ale spoko... trzymamy się dzielnie.
Ostatnie wpisy... które właśnie przeczytałam są cały czas aktualne.
Kumpel kocha swoje koty. Tusiek kocha Kumpla i jest wesoło.
Właśnie teraz Kumpel leży na dywanie, Tusiek się koło niego kręci... i nawet ucho mu próbował wylizywać. A Kumpel udaje, że nie jest zainteresowany. No to Tusiek usiadł koło mnie... patrzy mi w oczy i mruczy jak traktor.
Reszta kotów śpi w najlepszych miejscach.

Nie wiem, czy ktoś jeszcze nas pamięta. Ale pozdrawiamy wszystkich którzy może nawet przez przypadek zajrzą do nas.
Halka i wszystkie czworonogi

hibpo

Od: Wto sty 13, 2009 16:20

Post » Wto lip 28, 2015 16:44 Re: Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

No pewnie, że pamięta!!!! :1luvu:
Uściski!!!!!!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt sie 07, 2015 20:29 Re: Kumpel i Czmurasy trzy - sobie śpiewam a muzom i jest OK

Pamiętamy :1luvu:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

[poprzednia]