Wwa Cybernetyki, potrzebne kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 22, 2009 11:49

ktoś za nas mocno trzymał kciuki 8) pomogło
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

Od: Pon wrz 18, 2006 15:08

Post » Pt maja 22, 2009 19:20

dowiedziałam się że wysterylizowana czarno srebrna kotka nie była ciachnięta :( dobrze że jej nie wypuściłyśmy ot tak... a nawet ucho miała "nacięte". a jeżeli miała dzieci? :(
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

Post » Pt maja 22, 2009 21:11

To pięknie... Karmicielka mówiła, że na 99 proc. srebrno-czarna kotka jest po sterylizacji, zwłaszcza, że nigdy ponoć nie rodziła. Karmicielka powiedziała mi, że to ona sama zawiozła ją do sterylizacji. Akurat ja naciętego ucha nie dostrzegłam, dopiero, gdy mi Kasia pokazała, zaczęłam to "nacięcie" dostrzegać - cóż... siła perswazji...

Kasiu, pani Zosia mówiła też, że kocurek, który złapał się jako ostatni, jest ciachnięty, a przecież też okazał się pełnojajeczny :?

Jednym słowem - zawsze trzeba się upewniać :roll: Pewnie karmicielka pomyliła koty... Ale przecież srebrna jest bardzo charakterystyczna...

Jeśli kicia ma dzieci, to weterynarz przeprowadzająca sterylizację, na pewno by zauważyła mleko... Przynajmniej tak mi się wydaje - nie znam się.

A jak ze oswajaniem się kici? Będziemy jej szukać domu?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Śro wrz 30, 2009 17:35 Re: Wwa Cybernetyki, udany czwartek!

podrzucę. transport na jutro ok 18 z Cybernetyki do Koterii potrzebny :(
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

[poprzednia]