Marmurkowe cuda na DT u Cameo i Gemmy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 01, 2009 0:58

Ależ dużo postów naprodukowałyście dziewczyny, nie nadążam z czytaniem ;)
Transport na pewno znajdzie się bardzo szybko, w końcu to forum specjalizuje się w szybkich akcjach ;)
A koteczki w domkach tymczasowych na pewno odżyją i niedługo ich nie poznacie, takie będa wychuchane i miziaste :)

Dobranoc wszystkim i głaski dla koteczków :)
Bajka :( [*]

Obrazek Obrazek

Marmurkowy wątek- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89777 :)

gemma

Od: Sob sie 30, 2008 12:13

Post » Nie mar 01, 2009 7:26

Cameo pisze:Zapomniałam zapytać... czy one są zaszczepione? :oops:

Nie-nie sa zaszczepione-są u mnie niecałe dwa tygodnie-były chore,no i zbyt dzikie,by je łapac i szczepić-zresztą najpierw i tak musza nabrac siły po chorobie-dopiero od trzech dni nie dostają antybiotyku!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie mar 01, 2009 8:33

Bardzo się cieszę! :D :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie mar 01, 2009 9:07

Prawie godzinę spędziłam z marmurkami-w klatce-bo miałam nadzieję,że uda mi się wpuścić krople do oczka ślepaczkowi-Kamisiowi-niestety-kocięta mruczały jak najęte,ale wyjść nie chciały-no więc miziałam i miziałam i miziałam-Gemiś wysunął się z budki łebkiem,wyciągnął łapki i bawił się whiskasową myszką!Umoczyłam palec w smietance-zlizywał z palców oczywiście cały czas mrucząc!Daje sie cały głaskać,ale w budce-po brzusiu tez bardzo lubi-wyciąga sie na całą swoja długość!A Kamiś tez pozwala się głaskac,ale to jeszcze tchórzyk maleńki-no cóż-on będzie wymagał troszke więcej czasu,ale postepy widać-już tak strasznie sie nie boją-jak wchodzę to już nie czmychają do budki-no przynajmniej nie od razu-a i potem -ciekawość zwycięża-wystawiają łebciusie i patrzą.Kupy juz całkiem niezłe-Linex forte jest jednak skuteczniejszy niż Lactiv up-daję im jedną kapsułke dziennie w mokrym jedzonku.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 9:33

:1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie mar 01, 2009 9:44

Witaj Kamila!-Twoje kociątko Cie pozdrawia-mówiłam kociakom o tym jak wspaniali ludzie walczyli o ich los-i tak nie wiedza o co chodzi,ale i z nimi musiałam podzielic sie radosna wiadomością,a poza tym ,niech oswajają sie z ludzkim głosem-ja do nich cichutko mówię a one mrucza głosno-i taki sobie dialog prowadzimy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 9:50

Dzień dobry!
widzę, że Kropeczka już działa :D

a ja podnoszę

TRANSPORT POTRZEBNY!!!!

Morąg - Warszawa
Morąg - Rybnik (kurcze tak sobie na mapie wczoraj w nocy sprawdzałam, bo ja noga geograficzna jestem :oops: kaaawał drogi :roll: )
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Nie mar 01, 2009 9:57

Tak Haneczko-ja mieszkam tam -gdzie psy d...mi szczekają,albo i jeszcze dalej :? ,ale za to u nas jest naprawde pięknie-mamy dwa jeziora ,a niedaleko -w Kretowinach-jest piekny ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem Narie-jezioro jest czyste ,głębokie-ma 21 wysp i przyjeżdżają tu ludzie z całej Polski
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 10:07

Kasiu - aż mi się zachciało urlop brać po Twoim poście :oops:
ja Cie proszę - Ty tu mnie nie rozleniwiaj :D

a napiszcie mi proszę, bo jak zwykle nie do końca zrozumiałam :oops:, dla młodego Cameo szukamy DT bliżej w alternatywie czy już tylko transportu?
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Nie mar 01, 2009 10:12

Dla Kamisia -ślepaczka warto byłoby poszukać bliższego domku,ale jeśli znajdzie się transport-to pojedzie do Cameo-tylko to tak daleko-długa jazda w transporterku-jak to kociątko to zniesie?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 10:13

kropkaXL pisze:Witaj Kamila!-Twoje kociątko Cie pozdrawia-mówiłam kociakom o tym jak wspaniali ludzie walczyli o ich los-i tak nie wiedza o co chodzi,ale i z nimi musiałam podzielic sie radosna wiadomością,a poza tym ,niech oswajają sie z ludzkim głosem-ja do nich cichutko mówię a one mrucza głosno-i taki sobie dialog prowadzimy!

Wycałuj go odemnie, plisss :1luvu: :flowerkitty:

Nah pisze:Morąg - Rybnik (kurcze tak sobie na mapie wczoraj w nocy sprawdzałam, bo ja noga geograficzna jestem :oops: kaaawał drogi :roll: )

Nooooo, ponad 500km :strach: :strach: :strach:

Nie wiem czy ktoś kojarzy wątek bettysolo o dzikiej Sebi, teraz Torilu od Tosiuli. Kot przyjechał na śląsk (do DT!) aż z Gdańska 8O :wink:

Cameo

Post » Nie mar 01, 2009 10:19

Kamilko-ale Gdańsk to wielkie miasto-wielu ludzi jeździ w dalekie trasy-mnie przeraza to jak kocie zniesie tak długi pobyt w transporterku-bez jedzenia ,picia i kuwety.Ale może niepotrzebnie sie martwie-koty sa silne,przeciez na pewno nie raz głodowały-zanim znalazły droge do mojego bloku i serca!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 10:21

A wycałuje na pewno-jak tylko sie pozwoli wycałować! :lol: -na razie wygłaskam go od Ciebie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 10:26

kropkaXL pisze:Kamilko-ale Gdańsk to wielkie miasto-wielu ludzi jeździ w dalekie trasy-mnie przeraza to jak kocie zniesie tak długi pobyt w transporterku-bez jedzenia ,picia i kuwety.Ale może niepotrzebnie sie martwie-koty sa silne,przeciez na pewno nie raz głodowały-zanim znalazły droge do mojego bloku i serca!

Przecież to oczywiste, dlatego szukamy DT w okolicach.... a co jeśli takiego nie będzie? :(

Cameo

Post » Nie mar 01, 2009 10:28

Pojedzie do Ciebie-Ty pierwsz dałas mu serce na dłoni Obrazek
Tylko teraz ten transport!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]