Dyzio - koci terrorysta :-/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2003 19:47

doloressa pisze:
drotka pisze:ŻYCIE JEST PIĘKNE .

HURA, HURA, HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balony: :piwa: :catmilk:

Trzymalismy kciuki i ogonki :)

bardzo Wam dziękuję - jak widać pomogły :ok:
ściskam mocno Wasze łapki

Dyzio
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Pon wrz 15, 2003 19:49

drotka pisze:chyba pojadę na kilka dni do Ryśka a potem do Misia Majora :twisted: :D

Ja Rysiek zapraszam serdecznie :lol: Bedziemy krasc pyszne chrupki Brucka i bic HrupTaka. Dyziek, ale bedzie odlotowa zabawa, przyjezdzaj...u mnie na razie zadnych lekow nie daja :twisted: .
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon wrz 15, 2003 19:54

RySiek a jakieś myszki szare masz czy mam brać swoje :?: :?: :?: 8)
bo ja czasami lubię pacnąć łapką taką myszkę :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Pon wrz 15, 2003 19:55

[quote="drotka[/quote]

bardzo Wam dziękuję - jak widać pomogły :ok:
ściskam mocno Wasze łapki

Ekstra! Do nas tez przyjedz! super laski (kurde - te brytyjki sa ladne, chociaz maja poprzewracane w lepkach :P), dobre zarelko i masa malych, twardych klebkow i pileczek! Luz, blues i rekreacja! A jak bedziemy miec ochote, to poprosimy te paniusie, zeby nas do lasu zabrala - tam jest dopiero zabawa!!
A w ramach odpoczynku proponuje cieplutki i wlochaty kocyk :)
No i co? Masz jakas ciekawsza propozycje? :) ;P
Tajga

Dyzio[/quote]
Dolores
Obrazek

doloressa

Od: Sob maja 31, 2003 21:20

Post » Pon wrz 15, 2003 19:58

drotka pisze:RySiek a jakieś myszki szare masz czy mam brać swoje :?: :?: :?: 8)
bo ja czasami lubię pacnąć łapką taką myszkę :twisted: :twisted: :twisted:

Moja ma swira i dostalismy od niej mase myszek w kolorach teczy (jakies niebieskie, czerwone) - psycholdeliczny trans lowcy masz zapewniony, Dyziek :lol: .
ps. jakbys sie upieral przy barwach naturalnych to mamy tez myszki w kolorze naturalnym: bialym, szarym i czarnym :lol: (no i czarnego HrupTaka hyhyhy :twisted: , ona jest niewiele wieksza od myszy :twisted: ).
Twoj kompan Rysiek sciska Ci lapke :lol:
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Pon wrz 15, 2003 20:28

Bydgoszcz tez moze byc po drodze i zapraszam cie Dyziu razem z Kizia. Moja mamusia tez nakupowala ostatnio mnostwo zabawek, bo juz niedlugo spodziewamy sie braciszka, moze byc zabawnie.

Przyjezdzajcie
Luna

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Wto wrz 16, 2003 9:27

Dyziu, nawet nie pytaj, wal do mnie! Myszki są, damskie towarzystwo też (chociaż na początku mogą być pewne kłopoty). A na to co Ci robią są sposoby - jak chcą wlać Ci coś do oczu, zaciśnij powieki tak mocno jak potrafisz i wytrzymaj, nie otwieraj i nie sprawdzaj czy już sobie poszli. A tabletkę potrzymaj pod językiem, poczekaj aż sobie pójdą i wtedy wypluj z obrzydzeniem. Ja tak robię. Sciskam Ci łapki przyjacielu, Miś Major.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto wrz 16, 2003 14:21

Misiu
niedługo do Was pewnie wpadnę, bo już ledwo wytrzymuję :roll:

Duża jest jeszcze w miarę w porządku ale ten jej TŻ to już przesadza :evil: - nie ma wyczucia za grosz :!:

jak mnie wczoraj z nienacka złapał za kark 8O 8O 8O i już widzę, że będzie mi wlewał ten wstrętny płyn do oczu to.... dałem dyla :twisted: :twisted: :twisted: i się schowałem :twisted:

a co??? mam się tak na wszystko zgadzać??? Duża to co innego :wink: - mogę z nią spać i bawi się ze mną 8)
tylko jej nie ma cały dzień a jak wraca wieczorem to ciągle coś sprząta :roll: i psioczy pod nosem, że my nic cały dzień nie robimy 8O

jak ona naprawdę NIC nie wie :wink:
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Wto wrz 16, 2003 14:34

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Wto wrz 16, 2003 14:35

Dyziu, rozumiem Twoje rozgoryczenie. Jak to cały dzień nic nie robimy? A kto biega za myszkami? A kto śpi na poduszeczce? A kto zaczepią kobitki? A kto czeka z ustęsknieniem na powrót dwunożnej? Ile to się trzeba namęczyć! Co do jej TZ-ta to się nie wypowiadam, moża ona wie co mów... Nie wiem co Ci poradzić na to wlewanie wody do oczu... Może by Ci chociaż nazwę podali, to byś przynajmniej wiedział czy to nie trucizna... Na drugi raz zrób tak: prych, prych, parsk, parsk (mam na myśli oplucie), ale nie wiem, czy to pomoże. Ale tak z łapką na sercu powiedz, nie jest Ci trochę lepiej po tych torturach? Może nie warto się szamotać, jak zobaczą że Ci nie zależy, może sami przestaną... Ech, życie jest ciężkie... Trzymaj się chłopie, Twój przyjaciel Miś.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto wrz 16, 2003 15:31

aaa... zapomniałem Wam jeszcze powiedzieć, że dzisiaj rano wygrzebałem z szuflady w łazience kawałeczek fajnego zielonego sznurka :D

uwielbiam takie sznurki mlemlać w buzi 8)

a dzisiaj mogłem sobie dziamgać i dziamgać, bo dwunożna siedziała w wannie i czytała jakieś ksiązki o nas :roll:

ale niestety nagle przyuważyła mnie z tym sznurkiem i jak wyskoczyła z wanny 8O 8O 8O

ale byłem szybszy i zjadłem cały sznurek :twisted: :twisted: :twisted:

dwunożna krzyczy, lamentuje, co to będzie :?: :!: co to będzie :?: :!:

o co jej chodzi, wariatce jednej :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:

jakbym wiedział, że tak lubi ten sznurek to bym go zostawił ...
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Wto wrz 16, 2003 15:44

Dyziu, miej dla niej litość, ona pewnie myślała że to obcy wyłazi Ci z pyszczka. Ale miałeś radochę, no! Twój przyjaciel Miś Major.
Obrazek

Majorka

Post » Wto wrz 16, 2003 18:42

Dyziu, a może masz ochotę zaczepić o Gdańsk :?: Domek niczego sobie - szafy, piece, drabinka itd. Wprawdzie zabawek to niet :( bo ta duża czarna psowata Kajtka zżera nam wszystkie i dwunożna przestała kupować :( :( :( :( ,że to niby Kajtce zaszkodzi :evil: . Akurat zaszkodzi :evil: :evil: :!: :!: zjada różne świństwa na śmietnikach i nic. Nie to co my - do byle czego pyszczka nie wsadzimy.
Ale poza tym jest OK :ok: . Jedzonko niezłe, obsługa sprawna. Starszą dwunożną, która zazwyczaj siedzi i coś tam czyta lub szyje, to okręciliśmy sobie dookoła ogonka :) :) :) - na wszystko nam pozwala i jeszcze pokrzykuje na młodszą dwunożną, że nie spełnia wszystkich naszych zachcianek :wink: Młodsza czasem pokrzyczy, ale też da się ustawić. Wprawdzie Okruszce jakieś tam tabletki do pyszczka wpycha, ale Okruszka głupia, że sobie na to pozwala, wiadomo, baba. Ja mam świetny sposób opatentowany :ok: , nauczę ciebie - mam taką metodę gryzienia lub drapania - do wyboru - suuuper :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
No i we dwóch Okruszce się nie damy - bo ona zawsze chce się rządzić - wlejemy jej :ryk: :ryk:
Myszka jest wporządku, nie stawia się :wink:
No to jak, przyjeżdżasz :?: :?: :?: CZEKAM
Twój przyszły przyjaciel Murzynek

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto wrz 16, 2003 18:44

Dyziek, kurna ale jestes rozrywany towarzysko...jak dasz dyla z domu to chyba pol roku Cie nie bedzie tyle masz chalup do odwiedzenia :-).
RySiek pelen uznania :wink:
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Wto wrz 16, 2003 21:27

:wink:

Chłopaki, gdyby to tylko ode mnie zależało to bym zaraz w drogę wyruszył 8)

jeszcze NIGDY nie byłem po drugiej stronie okna :oops:

a tam się tyle rzeczy dzieje 8O 8O 8O
a ja tutaj siedzę zamknięty z tą chudą kotą, która mi się już totalnie opatrzyła :?

i do Murzynka nad morze też bym chętnie się wybrał, ech...

i z tego co widzę, to trzeba tam u Was kilka bab ustawić w szeregu, bo się trochę rozpuściło towarzycho :twisted: :twisted: :twisted:

dam Wam znać jak tylko podejmę tę męską decyzję :smokin:
Obrazek Obrazek

drotka

[poprzednia][następna]