I coś się dzisiaj dzieje wreszcie... siedzą wszystkie 3 w przedpokoju i sobie miaukają patrząc na siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:A co taki kot robił w klatce w schronisku przez 6 tygodni?
Nualla pisze:Tosza pisze:A co taki kot robił w klatce w schronisku przez 6 tygodni?
Hmmm... 2 tygodnie kwarantanny, 2 tygodnie od szczepienia do sterylki, kilka dni nie wiem czego - odpowiedź zawsze ta sama - "czeka na sterylizację, jeszcze nie ma terminu", potem jakieś 7 dni po sterylce
Podobno kogoś pogryzła i podejrzewali że wściekła
Nualla pisze:Tosza pisze:A co taki kot robił w klatce w schronisku przez 6 tygodni?
Hmmm... 2 tygodnie kwarantanny, 2 tygodnie od szczepienia do sterylki, kilka dni nie wiem czego - odpowiedź zawsze ta sama - "czeka na sterylizację, jeszcze nie ma terminu", potem jakieś 7 dni po sterylce
Tosza pisze:Nualla pisze:Tosza pisze:A co taki kot robił w klatce w schronisku przez 6 tygodni?
![]()
dziś z krakowskiego schronu jest zabierana kotka , przywieziona wczraj, niekasrtowana.czyli da się (fakt, nikogo nie pogryzła). To pewnie zależy od polityki schroniska i tego, na ile chce współpracować z ludźmi spoza schroniska
aamms pisze:
Jeśli chodzi o warszawskie schronisko, to trudno tu mówić o polityce a tym bardziej o współpracy z ludźmi spoza.. trudna sprawa..
Ale więcej nie napiszę na forum..
Lemoniada pisze:
Może się boją, że nowy właściciel nie będzie dbał, porzuci, rozmnoży te wzięte jako maluchy
Tosza pisze:...
dziś z krakowskiego schronu jest zabierana kotka , przywieziona wczraj, niekasrtowana.czyli da się (fakt, nikogo nie pogryzła). To pewnie zależy od polityki schroniska i tego, na ile chce współpracować z ludźmi spoza schroniska
Pieczarka pisze:Melduję się w wątku. Persica julia już odebrana. Jest w kolorze Sufki aamms
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 316 gości