Wielkie kciuki za domek dla Pankracka i pozostałych koteczków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:U mnie też mieszkają dachowce zamiast norwegaPoszukiwałam informacji o tym, czy mieszkając w domu mogę być domem dla kota (teraz to śmieszne, ale tak było) i jak już, to chciałam koniecznie tygrysio-pręgowanego NFO. Tak trafiłam na to forum i co wyszło z tego norwega widać w moim podpisie
Wielkie kciuki za domek dla Pankracka i pozostałych koteczków![]()
![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Miłość, to miłość, włosy nieważne..
Killatha pisze:i co tu się czepiać dachowców i dachówek - one też są rasowe, w końcu kot polski domowy to uznana rasa, a te które do niej nie należą są nawet więcej niz rasowe bo mają więcej niż jedną rasękciuki za Pankracka (vega staraj się
)
i pozostałe kotki
vega36 pisze:Killatha pisze:i co tu się czepiać dachowców i dachówek - one też są rasowe, w końcu kot polski domowy to uznana rasa, a te które do niej nie należą są nawet więcej niz rasowe bo mają więcej niż jedną rasękciuki za Pankracka (vega staraj się
)
i pozostałe kotki
W ostatnim numerze "Kota" jest wzorzec rasy kota domowego. Cała moja trójka pasuje do wzorca wręcz IDEALNIE
Ja-Ba pisze:Kaprys2004 pisze:Miłość, to miłość, włosy nieważne..
zgadzam się...mój ślubny miał włos gęsty, czarny, falujący... po 30 latach ma gołą łepetynę...
![]()
ale jak mówisz, miłość to miłość... nie oddam do schronu tylko dlatego że futro wyleniało..
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 26 gości