Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tiger_ pisze:
Tiff bardzo nie lubi jeździć samochodem , ale będzie musiała niestety jakoś znieść tą podróż.......
mama007 pisze:Tiger_ pisze:
Tiff bardzo nie lubi jeździć samochodem , ale będzie musiała niestety jakoś znieść tą podróż.......
cioteczko to moze pociagiem...? z doswiadczenia wiem ze koty ktore nie lubia jezdzic samochodem, podroz pociagiem znosza o niebo lepiej...
mama007 pisze:Tiger_ pisze:
cioteczko to moze pociagiem...? z doswiadczenia wiem ze koty ktore nie lubia jezdzic samochodem, podroz pociagiem znosza o niebo lepiej...
Tiger_ pisze:Kasiu , ponieważ Tiff bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem , zaplanowałyśmy z Moniką transport na 22 września (pon.) wieczorem.
Czy tak może być ?
Tylko uprzedzam , Monika może przyjechać do Krakowa w środku nocy np. o24-tej![]()
Tiger_ pisze:Kasiu , wyślę Ci umowę adoocyjną do wglądu , ok ? Taką Monika będzie miałą ze sobą i MUSISZpodpisać
A zdjecia Tiff będą , moje drogie cioteczki jak zrobię , bo przedwczorajsze TZ niechcący wywalił z aparatu ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości