Niedobrze jest brać na siebie zbyt dużo obowiązków...
Kciuki dla Jamajki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oswiadczam ze gdybym miala pieniadze i mogla w calosci utrzymać Majunie to gwarantuje ze bylabym zdrowsza i ja i Majka
Anna G-R pisze:Napasc na mnie ze Majka w tzdyien yjadla 4.80 kurcyaka nie swiadcyz o mojej agresji mimo iy tlumacyzlam Adrii ye to tryeba podyielic na 14 dni cyzli wzchodyilo 21 dkg na dobe.To wedlug Was za duzo!
Majka ma jesc ok 300 g na dobe a Adria pisze ze 50g.Chyba zapomnialzscie ze ma tez cukrzyce.Moze Wy macie jakies nowe metody leczenia nerek.Czytala to moja wetka i powiedziala ze zaglodzilybyscie Majke.rii ze obawia sie o zycie Jamajki to juz jest dno.
Anna G-R pisze:Majke z powodzeniem mozna konsultowac w Krakowie bo wetow jest pod dostatkiem ale wet nie widzi takiej potrzeby gdyz Majka jest zdjagnozowana i co do tego nie ma watpliwosci nie dlatego ze wetka jest zadufana w sobie tzlko jest konkretna diagnoza i zadnych watpliwosci jest tego pewna.
Adria pisze:Cukier stanąl na poziomie 190 przy dawce insuliny 3 jedn. i jest kontrolowany na bieżąco.
Z tego co wiem, to nie rozmawiałaś z osobami z CK, więc jeżeli wiesz to tylko połowicznie.
Wiesz czym się różni ceniące się wydawnictwo prasowe od pozostałych? Tym, że robiąc reportaż zawsze wysłuchuje dwóch stron, gdyby robiło na podstawie jednej byłoby brukowcem. Zastanów się kto na kogo pluł na tym forum, przeanalizuj o co prosiłyśmy Anie i czy to było takie krzywdzące i weź pod uwagę to, że w tym czasie naszych telefonów Ania odbierać nie chciała. Weź pod uwagę koszty jakie ponosimy i fakt, że możliwość ich ponoszenia zawdzięczamy darczyńcom, którzy chcą być informowani o tym na co ich kasa poszła. Natomiast robienie rozliczenia na wątku nie jest chyba czymś wyjątkowym i nieprzyzwoitym, szczególnie jeżeli zbieramy i przeznaczamy kasę na kota, który jest już kotem Ani.
Twoje posty w tym momencie Ani wcale nie pomagają, bo czuję się w obowiązku na nie odpisywać i rozgrzebywać temat już dla nas zamknięty. Jeżeli jesteś jej przyjaciółką i do tego mieszkasz w Krakowie to może bardziej ta pomoc przydałaby się Ani na miejscu zamiast tu dolewając oliwy do ognia.
Ja skończyłam. Nie chcę pisać więcej właśnie ze względu na Anię i Ciebie o to proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 103 gości