przeżyłem panlekopenię, teraz szukam domu. nowe foto s.13

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 16, 2008 22:13

Obrazek

kociątko w promieniach słońca :)

jemy już wszystko, suchą kame też. leczymy ropiejące oczka. jestesmy już nieźle utuczeni i rośniemy. zazwyczaj umiemy się też zachować w domu. bardzo lubimy spać przytuleni do szyi i ocierać się o twarz. no i pomału będziemy rozglądać się za domkiem :] oczywiście najlepszym na świecie.

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Wto cze 17, 2008 9:01

śliczny jest!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon cze 30, 2008 22:55

po róznyh perypetiach zdrowotnych Syriuszek dochodzi do siebie. już nie siedzi w klatce, załatwia się do kuwetki i je kocie chrupki. Lubi również podróżować w damskiej torebce i wylegiwać się na kanapie. no i chyba szuka domu.

w międzyczasie walczyliśmy z nawrotem kociego kataru oraz zaburzeniami neurologicznymi (po panleukopenii). teraz kocię ma czyste oczy i nos i coraz mniej 'zarzuca tyłem' choć raczej nie bedzie akrobatą.

szukamy oczywiście najlepszego domu na świecie gdzie mały zostanie otoczony opieką i miłością. koniecznie niewychodzącego i z zabezpieczonymi oknami (!!!). Kandydatury proszę kierować do mnie :]

PS.
Demon
zapomniałam wspomnieć że w moim domu czeka na nowy dom również piękny czarny kocur, ok. 4 miesięczny. Kocur jest dzikawy ale zaczął robić postępy. nie gryzie i nie drapie, po prostu syczy i ucieka, ale jak się go już złapie i zacznie głaskać to mruczy. potrzebny dom z doświadczeniem i cierpliwością, najlepiej już zakocony.

Wrózka
szukamy też domu dla 1,5 rocznej wysterylizowanej czarno-białej panienki. domek WYCHODZĄCY z dala od dróg i złych ludzi.

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Wto lip 01, 2008 9:09

Za najlepszy na świecie dom dla Syriuszka :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lip 01, 2008 9:11

:ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia]