iwonac pisze:Oczusiu biedaku chorutki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwonac pisze:Oczusiu biedaku chorutki
ancymonka pisze:Poszedł Oczuś w zapomnienie na forum...
Ja o nim pamiętam, bo go widuję bardzo często. Codziennie jest karmiony pod balkonem P.Bożenki. To jedno oko praktycznie mu się zarosło. Drugie nie wygląda za dobrzeUtyka biedak na 1 tylną nogę.
Strasznie bym chciała mu pomóc... tylko jak? Gołymi rękami go nie złapię, do domu nie wezmę... a na pomoc żadną liczyć nie mogę...
marcjannakape pisze:ancymonka pisze:Poszedł Oczuś w zapomnienie na forum...
Ja o nim pamiętam, bo go widuję bardzo często. Codziennie jest karmiony pod balkonem P.Bożenki. To jedno oko praktycznie mu się zarosło. Drugie nie wygląda za dobrzeUtyka biedak na 1 tylną nogę.
Strasznie bym chciała mu pomóc... tylko jak? Gołymi rękami go nie złapię, do domu nie wezmę... a na pomoc żadną liczyć nie mogę...
No wiesz...![]()
![]()
Forum jest zakocone - DS czy DT intensywnie nalezy szukac innymi kanałami. Ale forum zawsze wesprze i chyba to sie powinno liczyć
alessandra pisze:
forum moze wesprzeć, jak powiedziała Marcjanna, ale nikt nie pojedzie pod Twoje okna i nie zrobi czegoś za Ciebie, trochę inicjatywy, skoro tak kochasz koty -mnie sumienie nie pozwoliłoby pozostawic na pewną śmierć niedowidzącego kotka, a jak widac z postu Iwony, jest organizacja w Twoim mieście, fundacja ffa ..jets takie powiedzenie: dla chcącego nic trudnego, wiec zrób coś albo nie poruszaj tematu, bo inni maja uczucia i nie potrafią spokojnie czytac przytoczonych powyżej Twoich wypowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 102 gości