Słodki Przylepek - jestem zdrowy!! Domku - nadal czekam!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 24, 2008 9:13

olga nik pisze:Już nie wytrzymam i napiszę Wam,że Przylepek trafił wczoraj do adopcji
Już dziś nowy domek powiedział,że jest dobrze, Przylep zwiedzał w nocy mieszkanie :)

to jest najwspanialsza informacja jaka dzis otrzymalam.

Bardzo sie ciesze!!!!!!!! :1luvu: :dance: :dance2: :dance: :love:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie lut 24, 2008 14:43

Się popłakałam, tak się cieszę na 13 szczęśliwej stronie!
Przylepku bądź szczęśliwy, i napisz czasem co u ciebie... :P :P :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 04, 2008 1:15

Ja tez juz wiem o tym , ze Królewicz w nowym domku :D ale nie mogłam sie podzilić radościa, bo mi Forum w pracy zablokowali! Domek sie rozkocha z miejsca w tym Cudownym Kocurku! Bo wszystkie koty z Korabiewic maja w sobie cos wyjatkowego, wspanialego co sparawie że czlowiek zakochuje sie z miejsca jak tylko spojrzy w te madre, zaczarowane oczy! Nie ma mocnych! Nikt sie nie oprze!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto mar 04, 2008 9:13

ano...
i tak fajnie wyszło, że Przylepek i Pieszczoszka w tym samym dniu trafili do domków tymczasowych i w tym samym dniu je opuścili... :)

wciąż dużo głasków dla Przylepca.... już tylko telepatycznych...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

[poprzednia]