San, a na dodatek wspaniali ludzie się interesują Milką (odpukac w niemalowane!!!)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:San, a na dodatek wspaniali ludzie się interesują Milką (odpukac w niemalowane!!!)
ryśka pisze:Niesamowite są te zdjęcia Melisy z maluszkami - widać, że się strrasznie przejmuje rolą przyszywanej mamusi![]()
bez44 pisze:A Kretka się super bawi. podrzuca piłeczkę, lubi bawić się kluczami i uwielbia galopady i skoki na szafki z rozbiegu
ryśka pisze:Macho pisze:
Nie musze chyba mowic co mama standardowo mowila o Mirandzie ?
Nie ma mowy![]()
![]()
grrr... pisze:Tenorek poszedł w świat... Będzie miał w domku starszego CK kolegę.
A u mnie tak pusto i smutno...
magda 58 pisze:To wspaniale że tylu ludzi chce kochać koty. Najlepsze życzenia dla kotków które znalazły domek i dla "dużych" którzy zabrali je do siebie żeby wzajemnie dawać sobie szczęście i radość.
Do życzeń dołącza się Grey która zauroczyła mnie od pierwszego spojrzenia a dzięki sercom z CK jest zdrowa i mogła trafić do mnie.
Obie ściskamy wszystkich
ryśka pisze:aassiiaa, a co dostały konkretnego? Anipracit? W książeczki zaraz wpiszę, żeby nie umknęło
aassiiaa pisze:ryśka pisze:aassiiaa, a co dostały konkretnego? Anipracit? W książeczki zaraz wpiszę, żeby nie umknęło
To co mi dalas - Stronghold
aassiiaa pisze:Rodzinka dzisiaj dostala po zastrzyku w dupe na odrobaczenie![]()
Zobaczymy co bedzie leciec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 74 gości