TyMa pisze:Koty Mirki_t potrzebują pomocyChorują, odchodzą, dług u weta rośnie a miseczki trzeba napełnić
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59718
też mi to przyszo do głowy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TyMa pisze:Koty Mirki_t potrzebują pomocyChorują, odchodzą, dług u weta rośnie a miseczki trzeba napełnić
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59718
pixie65 pisze:Przeczytałam...Uważam, że Pani Bożence z Częstochowy pomoc jest potrzebna najbardziej...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61825
BTW mówiąc szczerze - gdyby to tylko ode mnie zależało całą kwotę z Funduszu przeznaczyłabym dla Pani Bożenki...To nie jest bardzo duża kwota, a tam potrzebne są sterylki...
pixie65 pisze:Przeczytałam...Uważam, że Pani Bożence z Częstochowy pomoc jest potrzebna najbardziej...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61825
Popieram też tę kandydaturę:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61 ... pe&start=0
Bardzo chciałabym pomóc też mirce_t...
I znowu mam pewne ALEi watpliwości, czy rozdrabniać Fundusz
Osobiście wolałabym pomóc Mirce bazarkowo, sytuacja u niej jest - powiedzmy - w miarę stabilna.
Proszę Was, rozumiem, że nie macie czasu, ale ja też mam parę spraw do załatwienia - wyraźcie swoje opinie co do mojej propozycji. To w końcu jest NASZ a nie tylko mój Fundusz...
BTW mówiąc szczerze - gdyby to tylko ode mnie zależało całą kwotę z Funduszu przeznaczyłabym dla Pani Bożenki...To nie jest bardzo duża kwota, a tam potrzebne są sterylki...
pixie65 pisze:Bardzo chciałabym pomóc też mirce_t...
I znowu mam pewne ALEi watpliwości, czy rozdrabniać Fundusz
Osobiście wolałabym pomóc Mirce bazarkowo
czarna_agis pisze:Chlory nadal żarte i w doskonałym nastroju.
Bardzo prosimy o DT!!
One strasznie chcą zwiedzać i hasać a w lecznicy nie ma do tego warunków.
Poza tym potrzebują stałego kontaktu z człowiekiem, jak to maluchy - tego niestety też nie jesteśmy w stanie im zapewnić
Niestety, jak wiadomo potrzeba też czegoś więcej - tulenia, kochania i kolanek do leżenia...
pixie65 pisze:Amiko, spokojnieTam problem polega bardziej na braku domków tymczasowych
Bardzo prosimy o DT!!
Poza tym potrzebują stałego kontaktu z człowiekiem, jak to maluchy - tego niestety też nie jesteśmy w stanie im zapewnić
Niestety, jak wiadomo potrzeba też czegoś więcej - tulenia, kochania i kolanek do leżenia...
Amika6 pisze:pixie65 pisze:Amiko, spokojnieTam problem polega bardziej na braku domków tymczasowych
Bardzo prosimy o DT!!
Tak, wiem. Ale kasa na pobyt w lecznicy i ratowanie oczu (minimum 400 zł.) potrzebna.
Osobiście nie mogę dać DT, dlatego chciałebym pomóć finansowo.
A tak przy okazji to miałabym sporo fantów na bazarek, ale musiałabym kogoś prosić o pomoc, bo nie mam doświadczenia i śmiałości, żeby wystartować
Femka pisze:Amika6 pisze:pixie65 pisze:Amiko, spokojnieTam problem polega bardziej na braku domków tymczasowych
Bardzo prosimy o DT!!
Tak, wiem. Ale kasa na pobyt w lecznicy i ratowanie oczu (minimum 400 zł.) potrzebna.
A tak przy okazji to miałabym sporo fantów na bazarek, ale musiałabym kogoś prosić o pomoc, bo nie mam doświadczenia i śmiałości, żeby wystartować
Amika, chętnie pomogę w nauczeniu wystawiania bazarków, w dodawaniu odwagi, albo jeśli chcesz, w poprowadzeniu bazarków
Amika6 pisze:Femka pisze:Amika6 pisze:pixie65 pisze:Amiko, spokojnieTam problem polega bardziej na braku domków tymczasowych
Bardzo prosimy o DT!!
Amika, chętnie pomogę w nauczeniu wystawiania bazarków, w dodawaniu odwagi, albo jeśli chcesz, w poprowadzeniu bazarków
Dziękuję, chętnie skorzystam. Zrobię przegląd fantów i na pw poproszę o opinię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości