Blusik pisze:hyhy
(Nikt nie kupił hyhy?)
y-y
możesz kupić albo nawet wystawić
Moderator: Estraven
Blusik pisze:hyhy
(Nikt nie kupił hyhy?)

Blusik pisze:Swoją drogą - Jesssssssu jak Ty sobie z kiźką poradziłaś. Jak znam życie, to siedziałabym teraz pod łazienką i ryczała nad swoim nieudacznictwem.
dakota pisze:....
Odkryłam, że widać ją nieco przez kratki w drzwiach łazienki, więc teraz leżymy na podłodze przed drzwiami w piątkę- ja, mój tż i trzy koty.
mirka_t pisze:A ja bym prosiła o jakąś fotkę. Nie musi być to nawet zdjęcie szarej dzikuski. Zobrazowana sytuacja z poniższego cytatu by mnie zadowoliła.dakota pisze:....
Odkryłam, że widać ją nieco przez kratki w drzwiach łazienki, więc teraz leżymy na podłodze przed drzwiami w piątkę- ja, mój tż i trzy koty.

varia pisze:Blusik pisze:Swoją drogą - Jesssssssu jak Ty sobie z kiźką poradziłaś. Jak znam życie, to siedziałabym teraz pod łazienką i ryczała nad swoim nieudacznictwem.
Bo dakota to zuch jest.![]()
![]()

dakota pisze:...
sama widzisz, że nie ma komu zrobić zdjęcia![]()
dakota pisze:mirka_t pisze:A ja bym prosiła o jakąś fotkę. Nie musi być to nawet zdjęcie szarej dzikuski. Zobrazowana sytuacja z poniższego cytatu by mnie zadowoliła.dakota pisze:....
dakota pisze:varia pisze:Blusik pisze:Swoją drogą - Jesssssssu jak Ty sobie z kiźką poradziłaś. Jak znam życie, to siedziałabym teraz pod łazienką i ryczała nad swoim nieudacznictwem.
![]()
charcesz
mirka_t pisze:dakota pisze:...
Podobno poznałaś całkiem miłych sąsiadów.

varia pisze:dakota pisze:varia pisze:Blusik pisze:Swoją drogą - Jesssssssu jak Ty sobie z kiźką poradziłaś. Jak znam życie, to siedziałabym teraz pod łazienką i ryczała nad swoim nieudacznictwem.
![]()
charcesz
Udowodnij.

dakota pisze:mirka_t pisze:dakota pisze:...
Podobno poznałaś całkiem miłych sąsiadów.
chcesz, żeby uciekali na mój widok?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kocidzwoneczek, kota_brytyjka i 74 gości