Super!!!!!!!
Moja dziopa musi byc rozgarnięta:), przy 3 dwunoznych potworów musi byc szybka, sprawna i miec mocne nerwy............
oczywiście chodzi mi o wrzaski i zagłaskywanie kotecka........., bo krzywdy dzieci nie zrobią.
Ale czasem ponosic lubią:)), Zuza np uwielbia byc wożona na wózku dla lalek.
Jak tylko mela - najmłodsza bierze wózek kot z rozbiegu wskakuje na siedzenie, ustawia się najczęsciej głową na dół

... i łapie obracające sie koła:))
Albo po prostu siedzi z dumna minka i jeździ po całym mieszkaniu, potrafi tak godzinami:)).
Asiu ile one mają miesięcy, bo dumam nad karma, chciałam kupic na internecie i nie wiem czy kupic od 0-4 msc czy od 4-12
U nas w sklepach zoologicznych jest tylko badziewie oraz PURINA ale ta gorsza.
Puszek tez nie ma.
Zuzce gotuje odzielnie...........
I sucha zjada, sucha z lepszych mam tylko do royala dostęp i to w opakowaniach po 400 g gdzie kosztuje 15 zl!!!! torebeczka
ostatnio dorwalam promocje i kupilam 2razy po 400 g za 16 zl........
Dobrze ze ona je tego mało...........
Czy jak jej dwa razy dziennie daję miesko i do tego sucha stoi wmisce to jej wystarczy??
Jest taka chudziutka i drobna, ale jedzenie zostawia........
Z warzywami mam problem nie chce ich jeść........
Za to uwielbia ...... kakao...........
Nie mleko......... tylko kakao..........jak dzieci zostawią na talerzu płatki czekoladowe kulki.......... to zuzka od razu wspina się łapkami na stół i wypija resztke.......... mam nadzieje ze jej to nie szkodzi?
Taki dziwny ten mój kot................
Ciekawa jestem jak sie polubią dziewczyny.......... licze na to ze radością zuza kumpele przywita.
No i nie mogę sie doczekać kiedy do mnie dotrze.
Gdyby kolega jechał tylko na 1 dzień do wawy to sama sie po nią zabiorę........
No chyba że......... namówię meza na wyjazd........... on ma fisia na punkcie samolotów.
Nie ma jakiejś imprezy na lotnisku ?:))))
Gdyby jakies pokazy były w poblizu to na 100% bysmy pojechali:)))