4kotki i czipsy - Czesio na wywczasach.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 02, 2007 14:51

Justin - nie ma szans na zdjęcia... Czesiek gania - podkreślam - o piątej rano :roll:
A jak Ci jeszcze powiem, że przy ganianiu dwóch kalmotów - Cześka i Halo - różne rzeczy zmieniają miejsce zamieszkania (np. kwatek z parapetu na podłogę itp.) to zrozumiesz mój sceptycyzm...
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob lut 10, 2007 21:14

Zauważyliście, ze dni robią się coraz dłuższe?
Moje koty chyba zauważyły - a może wiosne już w kościach czują? W każdym bądź razie dzikują na całego, tak jak jeszcze nigdy dotąd...
Poza tym coraz bardziej zgrane stado tworzą. Nawet Czesio ostatnio stał się jego członkiem i troszke uczestniczy w życiu grupy.

Zdjęć za dużo nie robiłam ostatnio ale mam 2 wcześniej jeszcze nie pokazywane :wink:

Portret Haluta:
Obrazek

I wczesnopopołudniowa drzemka:
Obrazek
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Nie lut 11, 2007 13:14

Ale Halo ma piękne zielone oczy :1luvu: to wydawałoby się najbardziej klasyczny koci kolor a u nas w domu na 4 koty ani jednych zielonych oczu :cry: :wink:
A drugie zdjęcie takie cieplutkie, przytulne, błogie i rozmarzone że aż naszła mnie ochota na taką drzemkę ..rozkoszne kociaki

as21

Od: Nie maja 14, 2006 8:15

Post » Pon lut 12, 2007 13:56

Paulina a czy w związku z coraz duższymi dniami i w ogóle...ktoreś z towrzystwa kociego wyje upiornie i dziko w najmniej odpowiednich porach nocnych i rannych(bardzo rannych...)... :?:
Acha o piątej rano ponoć dobre światło..najlepsze zdjęcia zmrok i świt:)tak słyszłam.... 8)

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pt lut 16, 2007 13:43

Wyć nie wyje.... tylko korby dostaje :roll: i na ten przykład o 2 w nocy chodze po domu i zdejmuję koty z dziwnych miejsc: np. z wieszaka na plaszcze z przedpokoju gdzie prawie pod sufitem siedzial wczepiony Halut :evil: nie mówiąc już o zakazanym dla kotów dziecięcym wózeczku... :evil:

Poza tym koty moje są bardzo do mojej osoby przywiązane. :P
I gdy wychodzę rano na spacer z psami to wszystkie wylegają na parapet dużego okna w moim pokoju gdzie mają widok na drogę, którą ze spaceru wracam... i jak już mnie zobaczą to wgapiają się intensywnie i starają się przyspieszyć mój powrót bo... bo po powrocie ze spaceru jest śniadanko :roll:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pt lut 16, 2007 14:08

paulinatob pisze:Poza tym koty moje są bardzo do mojej osoby przywiązane. :P
I gdy wychodzę rano na spacer z psami to wszystkie wylegają na parapet dużego okna w moim pokoju gdzie mają widok na drogę, którą ze spaceru wracam... i jak już mnie zobaczą to wgapiają się intensywnie i starają się przyspieszyć mój powrót bo... bo po powrocie ze spaceru jest śniadanko :roll:

U mnie jest bardzo podobnie ale ja sobie tłumaczę że to o mnie im chodzi a nie o śniadanko :wink: :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt lut 16, 2007 14:27

No ja też tak sobie tłumaczyłam... ale moja siostra dośc brutalnie pozbawiła mnie złudzeń.... :placz:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pt lut 16, 2007 14:52

paulinatob pisze:No ja też tak sobie tłumaczyłam... ale moja siostra dośc brutalnie pozbawiła mnie złudzeń.... :placz:

bo sie pewnie na kotach nie zna i nie wie...ze im wcale o sniadanko nie chodzi :wink:

justin888

Post » Pon mar 26, 2007 22:25

Oj zaniedbałam wątek...
Wklejam więc kilka fotek, może nie najnowszych ale bardzo je lubię :wink:

Zabawy damsko-męskie
Obrazek
Obrazek

Zabawy męskie :twisted:
Obrazek
Obrazek

Halo
Obrazek

Czesiek śpioch
Obrazek

A dzisiaj przyjechał do nas drapak.
Piękny drapak.
Bardzo się spodobał, a zwłaszcza Teodorowi :D
Dziękuję covu :D
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Wto mar 27, 2007 7:10

no to widzę, ż eu niektórych wesoło....drapaki, zabawy.... 8) :D odmiana męska zabawy :D :D :D rewelacja :!:
a czy ja juz mówiłam że Czesiek to przepiękny kawał kota :1luvu:

justin888

Post » Wto mar 27, 2007 10:35

No mnie się najbardziej podobają zabawy męskie :twisted: Ale powiem ze poznałam zwierzyniec Pauliny . Zwierzaki są fantastyczne, a to małe czarne to przylepiec którego nie daje się odkleić. :1luvu:
W takim razie czekamy na zdjęcia kotów na drapaku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto mar 27, 2007 10:44

Justin - no masz 100% racji - kawał kota z niego z naciskiem na kawał :twisted: Mimo diety obesity Cześ trzyma fason i jest idealnie nabitym tłuściochem :roll:
Ale jak tylko przyjdą wreszcie nasze siatki na okna i będzie więcej czasu spędzał na balkonie mam nadzieje że chociaz troszkę waga ruszy...

Safiori - dziękujemy :P
Teo faktycznie jak sie juz do kogoś przyklei to na amen.

A drapakowe zdjęcia mam nadzieję wstawić już wieczorkiem, jest ich kilka a prym wiedzie mały czarny. Dokładnie obadał już wszystkie dziury, rury, tajemne przejścia... 8)
Ten kot to małe tornado...
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Wto mar 27, 2007 23:02

Nie dam rady się zabrać za drapakowe fotki - dzisiaj przeżyłam szczepienia Cześka, Hala i Teodora i Abisi na dokładkę. Doświadczenie to kompletnie mnie wykończyło... :roll:

Ale była przynajmniej okazja do poważenia towarzystwa i oto co nastepuje: Cześ i Halo łeb w łeb, 6.5 kg, Teodor goni goni ile może i ma 3.75 kg.
Kropka była ważona ostatnio i drobinka ma 2.75 kg.

Kropka niestety nie nadaje się na szczepienie. Ciągle coś się z oczami dzieje. Kolejne krople były w użyciu - tym razem biodacyna - i zaraz pod odstawieniu oczka się zaczerwieniły i załzawiły, lekko zapuchły.
Robiłyśmy jej wczoraj test na chlamydie. Wyszedł ujemny.
Podamy jej więc kolejne kropelki no i zobaczymy, może się wreszcie mała weźmie w garść? :cry:
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Śro mar 28, 2007 12:31

Oj to ty masz troszkę kg zwierza :wink: , a ja czekam na zdjęcia drapakowe. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw mar 29, 2007 15:26

paulinatob pisze:O

A dzisiaj przyjechał do nas drapak.
Piękny drapak.
Bardzo się spodobał, a zwłaszcza Teodorowi :D
Dziękuję covu :D

alez niezamaco :)
ciesze sie ze sie podobal :)
choc bardzo chetnie zobaczylabym zdjecia Halutka pod tuleja...
nie wiem jak on to zrobil :)

dziekuje i Tobie, bo mam nowy model w ofercie dzieki twojemu pomyslowi (nota-bene pomysl nie inaczej jak genialny :))

a tak poza temetem drapakowym

Czecho jest przepiekny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Halut tez :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Kropkot taka malutka jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i wogole...
A Teoś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ... no coz :)
fajnie ze mu sie podoba
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

[poprzednia][następna]