Maryna pisze:A zdjecie członu tasiemca ja juz gdzies na forum widziałam. Na damskim paluszku był pokazany.
Strona 2 tego wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryna pisze:A zdjecie członu tasiemca ja juz gdzies na forum widziałam. Na damskim paluszku był pokazany.
kashia pisze:A i tutaj jest człon tasiemca = strona 2
Maryna - przeżycia straszneRozumiem rozterki w pełni.
A co to za wspaniały "p" co działa na wszystko?
Jana pisze:Pewnie profender, ale chyba nie taki wspaniały. Koty Beliowen odrobaczone profenderem po kilku miesiącach rzygnęły glistami
Zelka pisze:Dobra dobra wasze robale widać. Moje laski wczoraj dostały Pratel bo Czarna robi kupy o konsystencji musztardy a kolorze jak kawa, kicha kaszle. Jak ja mam sie przyjzec kupie jak one je tak dokładnie obtaczają w panierce benkowej?Kizia wali kozie bobki, Czarna krowie śmierdzące placki. Jak to nie pomoże to co dalej? Kupa do badania?
Na razie po rozgrzebaniu urobków robaków czy ziarenek brak.![]()
W czasie czytania wątku zjadłam Pawełka orzechowego i czuje że on chce wrócić
Zelka pisze:Gen pisze:Kupe ogladac trzeba niestety nie tylko z wierzchu. Trzeba jej zajrzec do srodka, albo zebrac sporszy urobek i zaniesc do weta.
rozdłubałam co mogłam, robali nadal niet, Kizia dalej robi kulki Czarna dalej rzadkie i śmierdzące
Gen pisze:Zelka pisze:Gen pisze:Kupe ogladac trzeba niestety nie tylko z wierzchu. Trzeba jej zajrzec do srodka, albo zebrac sporszy urobek i zaniesc do weta.
rozdłubałam co mogłam, robali nadal niet, Kizia dalej robi kulki Czarna dalej rzadkie i śmierdzące
Zbadaj kupe w kierunku pierwotniakow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: RaymondJep i 100 gości