Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anie pisze:dziewczyny, iwonko, bazylo , jesli maz amandy onet przywiezie kocice to ja mam samochod, moge ja odebrac i podrzucic do bazyli, bo dla niego moze to byc problem, bedzie w koncu w pracy tym tirem, nie?
bazyla pisze:
Ale jestem .... Poczty nie mogę otworzyć, bo zapomniałam hasła![]()
![]()
bazyla pisze:O rany! Ale zabójcza godzina!!! Wow!!!
Niestety, ja nijak nie mogę o tej porze. Mam małe dzieci i nie mogę ich tak nocą zostawić. A nie mógłby jednak ten TIR podjechać do mnie?? Please, mocno please... Może da się uprosić kierowca?
anie pisze:dziewczyny, iwonko, bazylo , jesli maz amandy onet przywiezie kocice to ja mam samochod, moge ja odebrac i podrzucic do bazyli, bo dla niego moze to byc problem, bedzie w koncu w pracy tym tirem, nie?
iwona_35 pisze:rozmawiałam z amandą onet.
Jest na 99% szansa na dojazd.
Ale dopiero będe wiedzieć wieczorem w niedziele.
Pomieszalas jak zwykle, bedziesz wiedziala w niedziele , ale rano
Ale jest jedna rzecz czy ktoś mógłby wyjechać po Szczęściare ,ale byłaby to 1-2 godzina rano w poniedziałek.
...z niedzieli na poniedziałek...może to byc nawet 3...w zależności jak dojedzie na miejsce
Oczywiście na tą chwile nie wiem jakie by to miało być miejsce ,ale napewno gdzieś na głównej trasie.
Ten Pan nie może zjechać z drogi..
bazyla pisze:O rany! Ale zabójcza godzina!!! Wow!!!
Niestety, ja nijak nie mogę o tej porze. Mam małe dzieci i nie mogę ich tak nocą zostawić. A nie mógłby jednak ten TIR podjechać do mnie?? Please, mocno please... Może da się uprosić kierowca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości