na 1 stronie nie ma zadnej listy ani nic - i nie wiem, czy zostalam ujeta w liscie "chcacych" czy tez nie
podejrzewam, ze nie ja jedna
nie chce mi sie przekopywac przez caly watek
Moderator: Estraven
Beata pisze:a ja prawde mowiac sie pogubilam![]()
na 1 stronie nie ma zadnej listy ani nic - i nie wiem, czy zostalam ujeta w liscie "chcacych" czy tez nie
pstryga pisze:Beata pisze:a ja prawde mowiac sie pogubilam![]()
Beata , a wysyłałaś mi adres na priv?
Beata pisze:pstryga pisze:Beata pisze:a ja prawde mowiac sie pogubilam![]()
a mialam???
ja nie chcialam probki, tylko odkupic od Ciebie 1 kg
pstryga pisze:Beata pisze:pstryga pisze:Beata pisze:a ja prawde mowiac sie pogubilam![]()
a mialam???
ja nie chcialam probki, tylko odkupic od Ciebie 1 kg
A to zapraszamWłóaśnei nie chciało mi sie brnąc przez watek komu obiecałam... pYtanie masz może wagę? Bo mozna na oko miarką. Sporawdziłyśmy z funią ile włazia ale nie pamietałm ile dla kogo wić nie odważyłam...
Kicorek pisze:Pstryga, dziękuję! Kitka wcina! Cyryl oczywiście również, zgodnie z przewidywaniami
.
Aha, coś wspominałaś o możliwości kupowania, ale ja słaba organizacyjnie jestem, jakbyś mogła konkrety podać np. na priv, łacznie z ceną, bo zapomniałam
.
Gdzie jest wątek dla psów? Uśmiechnęłabym się o próbkę dla psicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, koszka, kota_brytyjka, masseur, misiulka i 55 gości