Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s. 78

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 04, 2015 2:19 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Niech je ktoś zabierze, plizzzz... :201474

Bo zaraz poduszę i będę miała wyrzuty całkiem niepotrzebnie :evil:
Idzie oszaleć, mam wrażenie, że mieszkam w ulu - wszystko dookoła fruwa i brzęczy 8O :201435

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 04, 2015 9:30 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Weź przykład z młodzieży i załóż słuchawki na uszy z jakąś relaksacyjną muzyką. Na oczy ciemne okulary i świat od razu będzie piękniejszy :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw cze 04, 2015 16:56 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

O 3ciej w nocy to ja bym chciała pospać, a w słuchawkach i okularach równie średnio mi to wychodzi, co w ulu :twisted:

Tego gamonia Mimira uduszę - najpierw szefował w ulu, a jak mi się udało nad ranem zasnąć, to po raz kolejny wlazł na samą górę drapaka i darł japę, żeby go ściągnąć :evil:
Tym razem byłam twarda - albo niech się nauczy sam złazić, albo nie pchać na górę, póki się nie nauczy złazić :twisted:
W końcu sam jakoś zlazł, chyba mu któraś siostra pokazała :roll:
Ale i tak go ukatrupię, upierdliwca i drzyjmordę :x

OKI

Post » Czw cze 04, 2015 17:15 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Ależ Ty je kochasz :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt cze 05, 2015 22:35 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Obrazek
Mogę poudawać, że cię tu smarkaczu nie ma :roll:

Obrazek
Ale od ogona to się odwal :?

Obrazek
Ta ciocia ma znacznie mniejsze wymagania odnośnie popołudniowych drzemek :P

Osiągi (od ostatniego tygodnia):
Magia - 840g (+114)
Mantra - 757g (+149)
Mimir - 816g (+168) :strach:

OKI

Post » Pt cze 05, 2015 23:14 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Tyją jak tuczniki na skup :)
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Pt cze 05, 2015 23:22 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Te dzieci mają wyłączony ośrodek sytości :?
Muszą mieć reglamentowane żarcie, bo inaczej sraczki dostają :roll:
Zjedzą tyle ile nałożę, pójdą do kuwety narobić czegoś strasznego (chyba w ramach robienia miejsca na cito) i będą żreć dalej :strach:
Ta sama karma w ograniczonych ilościach powoduje piękny urobek.
One po prostu nie wiedzą, że mają już dość :x

OKI

Post » Śro cze 10, 2015 0:07 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Zagłodziłam dzisiaj dzieci :placz:
Zostawiłam na całe 5h bez jedzenia :placz:
Powitały mnie już tylko dusze jęczące i wyjące o zlitowanie...
Biedne, zamorzone głodem kotecki :crying: :crying: :crying:

Przecież wszyscy wiedzą, że suche się nie kwalifikuje jako żarcie! :placz:

Tacia zaskakująco dobrze :) Cukier ostatnio niziutki, zachowuje się przyzwoicie na tyle, że spróbowałam jej trochę zmniejszyć dawkę tramalu i chyba jej to nie zaszkodziło, bo nie widzę zmian w zachowaniu od wczoraj. Pilnie się obserwujemy, ale mam nadzieję, że się uda, bo wolę mieć większe pole do manewru w razie czego.
Tylko choć chyba znowu zaczyna coś zapominać bardziej, ale widać, że jeszcze to kontroluje.
Wygląda to jednak całkiem inaczej niż jak była bez leków.

OKI

Post » Śro cze 10, 2015 0:10 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Może ona po prostu nie chce pamiętać, np. o tej pladze, co namolnie łazi za nią :mrgreen: taka amnezja to wygodna rzecz jest :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro cze 10, 2015 0:20 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

A nie, plaga i tak nie da o sobie zapomnieć :twisted:
Zresztą najwyraźniej jej nie przeszkadza, a na szczęście już nie ma pomysłów, żeby je niańczyć do tego stopnia, co Biedrony i Gluty.
Teraz wyraźnie widać wychowanie silną łapką: chodź dzieciaku, wymyję cię, bo tyłek masz brudny... a teraz się przytul, tylko nie śmiej się wiercić!

Taćka najczęściej zapomina, że przed chwilą jadła :P
Tylko teraz najwyraźniej kontaktuje już w pół drogi do łazienki, a nie dopiero jak stanie nad miską i stwierdza, że się nie zmieści :?

Masakra niby jest wszędzie, ale na 35m2, które mają do dyspozycji, większość czasu okupują te 0,5m2, które zajmuję ja :evil:
A najlepsza zabawa to w kablach od lapka :evil: Tu się trzeba turlać, tłuc siostrę/brata i podgryzać, co wpadnie w ząbki :?
Jak nie ma kabelków, to zawsze można próbować zwinąć taćkowy glukometr czy krople do oczu, albo strzykawkę z tramalem :x
Przynoszę ten cały majdan do Taćki na łóżko, bo próba zabiegów w łazience skończyła się odmową jedzenia :roll:
A gnoje usiłują korzystać, bo przecież wiadomo, że tak jak suche nie jest do żarcia, tak myszki i piłeczki nie są do zabawy :roll:

OKI

Post » Śro cze 10, 2015 0:28 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Ależ prosz.... w dwupaku, w trójpaku i na sztuki :twisted:
A jak mało, to się dorzuci, jest z czego :roll:

OKI

Post » Śro cze 10, 2015 1:19 Re: Życie toczy się dalej... Majowa Masakra i inne przypadki

Za późno... już wysłałam :roll:

OKI

[poprzednia][następna]