jutro jadę do psów ,po pracusi moje futrzaki będą musiały po tęsknić sobie troszkę . Na szczęście nic się nie dzieje ,odpukać i odpluć...i oby tak dalej pogoda mnie przeraża ,co się dzieje
Mnie doszło po 3 dniach - zamawiałam w wolny dzień, 06.01.
No, pogoda... za duży wiatr Temperatura moze byc, może być cieplej też . Zniknęło wszystko to białe paskudztwo. Niestety leje również. Trudno z pogodą walczyć
Ucałuj pieski.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
dorcia44 pisze:Czytam i serce pęka ,kochani to nasza forumowa koleżanka ,może ktoś mógłby pomóc. viewtopic.php?f=1&t=166944
Dorciu, a pod Tobą jest puste mieszkanie i dlatego u Ciebie jest chłodniej? Prawda? A ono czyjeś jest? A może ten ktoś by je tanio wynajął, skoro i tak stoi puste?
Dzień dobry Pogoda tragiczna jak zrobię im fotki Kupiłam gospodarzom drobny prezent ,chciałam jakoś podziękować za przytulenie psiurow ,kupiłam storczyka i ankohol Szeridana na co sama mam ochotę . Gosiu za sushi które kocham miłością wielką wielkie dzięki o watrobce nie wspomnę Moje kochane futrzaki cały dzień same. Już za nimi tęsknię.