Powszechna Sterylizacja N°1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 13, 2014 10:39 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały!

Chiara pisze:
Zosik pisze:Byłoby ekstra, gdyby znaleźli się pomagacze chętni zadeklarować stałe wpłaty na sterylki. Jakby co druga osoba czytająca wątek wpłacała po 10zł miesięcznie, można by ciachać każdego zgłoszonego kota i nie zastanawiać się, czy kiedyś nie zabraknie na tę naszą walkę pieniędzy...
Ot - takie moje marzenie. :)

Cieszę się BARDZO z każdej wpłaty. Wierzę gorąco, że Sakiewka zawsze się napełni i sfinansujemy zabiegi potrzebujących kotów.

Dwie marzycielki. :lol:

:201442

to ja jestem trzecią marzycielką :mrgreen:,

potrzebne kciuki za dzisiejszą akcję łapania kotów we wsi Szastały, bo sytuacja mocno się komplikuje i jest duże prawdopodobieństwo, że kotki urodzą a wtedy będzie masakra :strach: :strach:

Chiara pisze:Dopisałam do listy cztery kolejne kotki z Bielska Podlaskiego. Jedną tniemy od razu, reszta musi najpierw odchować maluszki... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Koszt: 320 zł

w przyszłym tygodniu jedna z tych kotek będzie umawiana na sterylkę :)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pt cze 13, 2014 13:41 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały!

Właśnie jest w naszej lecznicy w Bielsku Podlaskim pani, która dokarmia koty we wsi Mikłasze. Pan doktor pyta czy pomożemy ?

Pani dostanie małą klatkę łapkę Sylwii i do dzieła! :lol: W grę wchodzą trzy kotki :kotek: :kotek: :kotek: i trzy kocury :kotek: :kotek: :kotek: . Koszt: 360 zł

Pomożemy ?

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt cze 13, 2014 17:19 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały!

sylwia1982 pisze:
Chiara pisze:
Zosik pisze:Byłoby ekstra, gdyby znaleźli się pomagacze chętni zadeklarować stałe wpłaty na sterylki. Jakby co druga osoba czytająca wątek wpłacała po 10zł miesięcznie, można by ciachać każdego zgłoszonego kota i nie zastanawiać się, czy kiedyś nie zabraknie na tę naszą walkę pieniędzy...
Ot - takie moje marzenie. :)

Cieszę się BARDZO z każdej wpłaty. Wierzę gorąco, że Sakiewka zawsze się napełni i sfinansujemy zabiegi potrzebujących kotów.

Dwie marzycielki. :lol:

:201442

to ja jestem trzecią marzycielką :mrgreen:,

Obrazek

Chiara

Post » Pt cze 13, 2014 19:49 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały!

sylwia1982 pisze:
potrzebne kciuki za dzisiejszą akcję łapania kotów we wsi Szastały, bo sytuacja mocno się komplikuje i jest duże prawdopodobieństwo, że kotki urodzą a wtedy będzie masakra :strach: :strach:

Ja też się boję jak diabli... :strach: Kciuki mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Na zdjęcieach widać, że one na ostatnich łapach...

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 063&type=1

sylwia1982 pisze:
Chiara pisze:Dopisałam do listy cztery kolejne kotki z Bielska Podlaskiego. Jedną tniemy od razu, reszta musi najpierw odchować maluszki... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Koszt: 320 zł

w przyszłym tygodniu jedna z tych kotek będzie umawiana na sterylkę :)

Super! :spin2:

Chiara

Post » Pt cze 13, 2014 20:28 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Rozpowszechniłam trochę akcję na FB, mam nadzieję, że przyniesie pożądany efekt :ok:
Prawdopodobnie jutro jedziemy rozeznać się w Dąbkach i Darłówku. Trzymajcie kciuki, żeby nie było żadnych ciężarówek i za udaną rozmowę z pewną kobietą :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt cze 13, 2014 20:33 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

kinia098 pisze:Rozpowszechniłam trochę akcję na FB, mam nadzieję, że przyniesie pożądany efekt :ok:
Prawdopodobnie jutro jedziemy rozeznać się w Dąbkach i Darłówku. Trzymajcie kciuki, żeby nie było żadnych ciężarówek i za udaną rozmowę z pewną kobietą :ok:

Dzięki! :D

I trzymam. :ok: :ok: :ok:

Chiara

Post » Sob cze 14, 2014 9:32 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Czekamy na wieści...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob cze 14, 2014 10:08 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Zosik pisze:Czekamy na wieści...

i trzymamy kciuki :ok:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob cze 14, 2014 10:11 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Batka pisze:
Zosik pisze:Czekamy na wieści...

i trzymamy kciuki :ok:

Nie znoszę tych niebieskich dziwadeł. Ale swoje trzymam. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob cze 14, 2014 17:40 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

N°24, kicia z Bielska Podlaskiego, która już kilka razy rodziła i która bez nas nie miałaby szans na sterylizację. Jest umówiona na zabieg w przyszłym tygodniu. :mrgreen:

Koszt 80 zł

Obrazek

Wspierajcie Powszechną Sterylizację!

Chiara

Post » Sob cze 14, 2014 20:50 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Chiara pisze:N°24, kicia z Bielska Podlaskiego, która już kilka razy rodziła i która bez nas nie miałaby szans na sterylizację. Jest umówiona na zabieg w przyszłym tygodniu. :mrgreen:

Koszt 80 zł

Obrazek

Wspierajcie Powszechną Sterylizację!

Prosimy! Bez Was nie udało by się to wszystko, co już zrobiliśmy!
A to dopiero początek... :201419
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob cze 14, 2014 22:14 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

kinia098 pisze:Rozpowszechniłam trochę akcję na FB, mam nadzieję, że przyniesie pożądany efekt :ok:

kinia098 czekamy na wieści :)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Nie cze 15, 2014 0:10 Re: Powszechna Sterylizacja. Szastały, Mikłasze!

Najgoręcej dziękujemy wszystkim Wam, którzy nam zaufaliście i którzy nas wsparliście. Dzięki Wam Powszechna Sterylizacja zakupiła klatkę łapkę, która pozwoli Sylwii łapać koty i przekładać je do transporterów w otwartym terenie. W rękach tej akurat Sterylizatorki jest to broń potężna!

Obrazek

Obrazek

Będzie się działo! :ryk:

Chiara

Post » Nie cze 15, 2014 8:19 Re: Powszechna Sterylizacja. Złap mnie, jeśli potrafisz! ;)

ta klatka jest jakoś specjalnie przystosowana do bezpiecznego przekładania do transporterów? Ja zawsze miałam z tym problem i muszę najpierw przekładać kota do kaszora, a potem dopiero do transportera.
Obrazek Obrazek

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Nie cze 15, 2014 11:55 Re: Powszechna Sterylizacja. Złap mnie, jeśli potrafisz! ;)

To jest chyba taka, jak my używamy. Na drugim końcu są drzwiczki odsuwane do góry.
Chyba, że ma jeszcze jakieś inne bajery, których na zdjęciu nie widać...
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]