TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 08, 2014 20:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Ja zamknę składkę, ale wpłacić mogę dopiero w środę.

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie cze 08, 2014 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

alab108 pisze:
AgaS1987 pisze:
marivel pisze:Dorzucam 20 zł

Bardzo Dziekuje! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To brakuje Nam 15 złotych. :ok: Czy ktos chcialby dorzucic grosik?
Bedziemy bardzo wdzieczni :ok: :1luvu:

Ja :D

Dziekuje pieknie !! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W takim razie rozsylam PW z numerem konta i zamawiam jedzonko :D
Dziekuje wszystkim za dobre serduszko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie cze 08, 2014 20:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Grosziwo pisze:Ja zamknę składkę, ale wpłacić mogę dopiero w środę.

Dziekujemy Ci kochana Ciociu Grosziwo ale alab108 :1luvu: zamknela skladke;)

No chyba ze za 15 zl ktore chcesz dorzucic zamowie trzy puszki i/d dla Noemi?

AgaS1987

Post » Nie cze 08, 2014 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

to dokładam jeszcze 5-tkę i zamawiaj dla Noemci .

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie cze 08, 2014 21:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:piwa: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 08, 2014 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Kciuki :ok: dla zwierzaków...
kicikicimiauhau

Post » Nie cze 08, 2014 23:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Jak ja Wam wszystkim i każdej z osobna bardzo bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No a ja dziś wieczorem spotkałam się z koleżanka która podarowała mi kilka podkładów i na tym koniec radości bo ona jak i w domu tak i w piwnicy i u sąsiadki dokarmia koty a w tym az 8 maleństw, jedne 4 w piwnicy , zwykłe bure i czarne a u P.Basi która juz jest bardzo wiekowa nie radzi sobie kompletnie z kotami kolejna 4 maleństw , w tym 2 trikolorki , no a jak one nie znajda domu to za kilka miesięcy będzie ich o wiele więcej a ja nic nie mogę w tej sytuacji pomóc, jedynie co mogę to poprosiłam o fotki i będę im tez szukać domu, ale jak te moje jeszcze domu nie mają :( (2 na DT w Krakowie , jeden na DT u Alienor ) Podpowiedziałam jej aby zgłosiła sie do tyskiej fundacji która sie zajmuje sterylkami , ale czy coś pomogą , nie wiem a za chwilkę może być jeszcze problem z dorosłymi jak pani Basia zaniemoże na całość :(:(:( Sytuacja patowa :(:(:( Czy ma ktoś jakiś pomysł , bo ja sama nie jestem w stanie nic zrobić oprócz podsyłania chetnych na kociaki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 09, 2014 1:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

No i jak ja mam iść spać :wink: , jak jeszcze muszę Bartusia przebrać a on tak pięknie sie bawi maskotką o dźwięcznym imieniu Bólwa :wink: , pamiętasz Eluś te maskotę , to ta od Was :ok:
Jak Bartuś ja podrzuca , ja na nią poluje a potem ją goni z prędkością światła , jaki on jest teraz radosny , szkoda tylko ze nie mam jak tego nagrać to byście zobaczyli jak kalka potrafi sie cieszyć życiem i czerpać z niego pełnymi garściami :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 09, 2014 1:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justa&Zwierzaki pisze:No i jak ja mam iść spać :wink: , jak jeszcze muszę Bartusia przebrać a on tak pięknie sie bawi maskotką o dźwięcznym imieniu Bólwa :wink: , pamiętasz Eluś te maskotę , to ta od Was :ok:
Jak Bartuś ja podrzuca , ja na nią poluje a potem ją goni z prędkością światła , jaki on jest teraz radosny , szkoda tylko ze nie mam jak tego nagrać to byście zobaczyli jak kalka potrafi sie cieszyć życiem i czerpać z niego pełnymi garściami :ok:

Tak szalał że aż całą duża miskę wody wylał na pokój i jeszcze na mnie ma foha ze jak to , woda jest mokra i bee , ech łobuz niesamowity z niego , ale jak ja nie widze to do łazienki zasuwa i chlapie wodą z innej miski :roll: ale i tak go kocham :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 09, 2014 15:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

hej, wieki mnie na miau nie bylo, widze, ze zmienila sie szata graficzna bardziej mi dogomanie przypomina teraz. Musze sie do tego przyzwyczaic.

Potrzebuje pilnej pomocy, jesli jest ktos z Mikolowa na cito niech sie do mnie odezwie, potrzebna interwencja.
Gdzies na rynku w Mikolowie jest ogloszenie ze ktos chce oddac 7 tygodniowe kociaki. Nie ma podanego nr tel ale ogloszenie wisi na witrynie sklepu obuwniczego, gdzie naprawa obuwia jest... Dokladnie nie wiem, przed chwila sie o tym dowiedzialam. Jutro te kociaki maja podobno tam byc. 7 tygodni to za wczesnie, brak nr tel-podejrzane. Potrzebny ktos, kto moglby tam zainterweniowac, zglosic to odpowiednim organom, fundacjom itp. Nie wiem dokladnie w ktorym miejscu jest to ogloszenie, tyle wiem tylko ze na rynku gdzie naprawiaja obuwie. Osoba z tego sklepu powiedziala ze jutro kociaki maja tam byc (w tym sklepie) a sama wziela 2 tygodniowe kocie.
Bede wdzieczna jesli ktos mogly pomoc. Niestety nie wiem tez o ktorej godzinie te kociaki sie maja pojawic... Wiec jesli ktos moglby dzis jeszcze sie dowiedziec... W razie czego osoby zainteresowane pomoca w tej sprawie prosze o kontakt: 504 430 701-Ola

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 09, 2014 17:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Kociara82 pisze:hej, wieki mnie na miau nie bylo, widze, ze zmienila sie szata graficzna bardziej mi dogomanie przypomina teraz. Musze sie do tego przyzwyczaic.

Potrzebuje pilnej pomocy, jesli jest ktos z Mikolowa na cito niech sie do mnie odezwie, potrzebna interwencja.
Gdzies na rynku w Mikolowie jest ogloszenie ze ktos chce oddac 7 tygodniowe kociaki. Nie ma podanego nr tel ale ogloszenie wisi na witrynie sklepu obuwniczego, gdzie naprawa obuwia jest... Dokladnie nie wiem, przed chwila sie o tym dowiedzialam. Jutro te kociaki maja podobno tam byc. 7 tygodni to za wczesnie, brak nr tel-podejrzane. Potrzebny ktos, kto moglby tam zainterweniowac, zglosic to odpowiednim organom, fundacjom itp. Nie wiem dokladnie w ktorym miejscu jest to ogloszenie, tyle wiem tylko ze na rynku gdzie naprawiaja obuwie. Osoba z tego sklepu powiedziala ze jutro kociaki maja tam byc (w tym sklepie) a sama wziela 2 tygodniowe kocie.
Bede wdzieczna jesli ktos mogly pomoc. Niestety nie wiem tez o ktorej godzinie te kociaki sie maja pojawic... Wiec jesli ktos moglby dzis jeszcze sie dowiedziec... W razie czego osoby zainteresowane pomoca w tej sprawie prosze o kontakt: 504 430 701-Ola

Kociara82 ja niestety nie mogę pomóc, ale TY możesz napisać w tej sprawie do wszystkich śląskich fundacji , ich dane znajdziesz w necie , ja jestem osoba prywatną i nie mogę przeprowadzać żadnych interwencji , a poza tym ja sie zajmuje zwierzętami kalekimi , chorymi , niestety nie moge pomóc wszystkim zwierzętom w potrzebie , ale Ty możesz działać poprzez rozgłoszenie tego ... Więc do dzieła !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 09, 2014 18:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justa&Zwierzaki pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:No i jak ja mam iść spać :wink: , jak jeszcze muszę Bartusia przebrać a on tak pięknie sie bawi maskotką o dźwięcznym imieniu Bólwa :wink: , pamiętasz Eluś te maskotę , to ta od Was :ok:

Tak szalał że aż całą duża miskę wody wylał na pokój i jeszcze na mnie ma foha ze jak to , woda jest mokra i bee , ech łobuz niesamowity z niego , ale jak ja nie widze to do łazienki zasuwa i chlapie wodą z innej miski :roll: ale i tak go kocham :ok:

Nie wiedziałam że Bulwa zrobi taką karierę :mrgreen:
Jeśli chodzi o kociątka to rozesłałam wici. tyle mogę.

Kociara - jeśli brak telefonu, to wiadomość w sklepie. Logiczne.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon cze 09, 2014 18:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Bartus jest super ekstra chlopak :D :mrgreen: A ja sie w Nim zakochalam od pierwszego spojrzenia... doslownie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Pon cze 09, 2014 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Na razie Justyna dostała fotkę jednego kociątka.

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon cze 09, 2014 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Śliczny
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia][następna]