Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:AgaS1987 pisze:marivel pisze:Dorzucam 20 zł
Bardzo Dziekuje!![]()
![]()
![]()
To brakuje Nam 15 złotych.Czy ktos chcialby dorzucic grosik?
Bedziemy bardzo wdzieczni![]()
Ja
Grosziwo pisze:Ja zamknę składkę, ale wpłacić mogę dopiero w środę.
Justa&Zwierzaki pisze:No i jak ja mam iść spać, jak jeszcze muszę Bartusia przebrać a on tak pięknie sie bawi maskotką o dźwięcznym imieniu Bólwa
, pamiętasz Eluś te maskotę , to ta od Was
![]()
Jak Bartuś ja podrzuca , ja na nią poluje a potem ją goni z prędkością światła , jaki on jest teraz radosny , szkoda tylko ze nie mam jak tego nagrać to byście zobaczyli jak kalka potrafi sie cieszyć życiem i czerpać z niego pełnymi garściami
Kociara82 pisze:hej, wieki mnie na miau nie bylo, widze, ze zmienila sie szata graficzna bardziej mi dogomanie przypomina teraz. Musze sie do tego przyzwyczaic.
Potrzebuje pilnej pomocy, jesli jest ktos z Mikolowa na cito niech sie do mnie odezwie, potrzebna interwencja.
Gdzies na rynku w Mikolowie jest ogloszenie ze ktos chce oddac 7 tygodniowe kociaki. Nie ma podanego nr tel ale ogloszenie wisi na witrynie sklepu obuwniczego, gdzie naprawa obuwia jest... Dokladnie nie wiem, przed chwila sie o tym dowiedzialam. Jutro te kociaki maja podobno tam byc. 7 tygodni to za wczesnie, brak nr tel-podejrzane. Potrzebny ktos, kto moglby tam zainterweniowac, zglosic to odpowiednim organom, fundacjom itp. Nie wiem dokladnie w ktorym miejscu jest to ogloszenie, tyle wiem tylko ze na rynku gdzie naprawiaja obuwie. Osoba z tego sklepu powiedziala ze jutro kociaki maja tam byc (w tym sklepie) a sama wziela 2 tygodniowe kocie.
Bede wdzieczna jesli ktos mogly pomoc. Niestety nie wiem tez o ktorej godzinie te kociaki sie maja pojawic... Wiec jesli ktos moglby dzis jeszcze sie dowiedziec... W razie czego osoby zainteresowane pomoca w tej sprawie prosze o kontakt: 504 430 701-Ola
Justa&Zwierzaki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:No i jak ja mam iść spać, jak jeszcze muszę Bartusia przebrać a on tak pięknie sie bawi maskotką o dźwięcznym imieniu Bólwa
, pamiętasz Eluś te maskotę , to ta od Was
![]()
Jak Bartuś ja podrzuca , ja na nią poluje a potem ją goni z prędkością światła , jaki on jest teraz radosny , szkoda tylko ze nie mam jak tego nagrać to byście zobaczyli jak kalka potrafi sie cieszyć życiem i czerpać z niego pełnymi garściami
Tak szalał że aż całą duża miskę wody wylał na pokój i jeszcze na mnie ma foha ze jak to , woda jest mokra i bee , ech łobuz niesamowity z niego , ale jak ja nie widze to do łazienki zasuwa i chlapie wodą z innej miskiale i tak go kocham
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 152 gości