pamiętacie Roxi? to taka koteczka, z charakterkiem, która znalazła dom razem z nieśmiała Ritą, juz dość dawno
Domek bardzo dobry, bardzo długo walczył z brakiem tolerancji dla Rity, bitej ciągle przez Roxi
Był faliway, był behawiorysta, ale nie ma ani ciut poprawy, wręcz jest gorzej
Będziemy razem szukac dla Roxi nowego domu, musi byc jedynaczką
Czekam na dokładniejszy opis kici, nie wiem czy uda mi sie dostac lepsze fotki, te co dostałam sa kiepskie
Może ktos ma czas pogrzebac i poszukac naszych, jeszcze ze schronu?
mam opis
Kitka to około trzyletnia, wysterylizowana koteczka o wielkim, kochającym sercu i nietuzinkowym charakterze. To typowy kot - chodzi własnymi ścieżkami, sama pokazuje na co ma ochotę, jeśli próbuje się ją do czegoś zmusić, to dobitnie daje znać, że jej się to nie podoba i potrafi wystawić pazurki. Jest bardzo energiczna, uwielbia swoje zabawki na „wędce”, biegać za czerwonym punkcikiem lasera i wchodzić do każdego pudełka i reklamówki jakie znajdą się w pobliżu. Bardzo potrzebuje pieszczot i miłości, najlepszym miejscem do odpoczynku i drzemki są kolana ukochanych ludzi. Kitka szuka każdej możliwej okazji, żeby się na nich ulokować.
Szukamy dla niej nowego, równie kochającego domu, ponieważ Kitka bardzo nie lubi się z naszą drugą kotką i regularnie dochodzi do awantur, z których Kitka wychodzi zawsze bez szwanku a nasza druga kicia jest potwornie zestresowana i boi się poruszać swobodnie po domu. Zabraliśmy Kitkę ze schroniska pół roku temu i pod żadnym pozorem nie chcemy żeby tam wróciła; liczyliśmy, że dziewczyny się dogadają, ale niestety bez skutku. Kitka powinna być jedynaczką, oczkiem w głowie swojego człowieka, nie dopuszcza możliwości dzielenia się człowiekiem z innym kotem bo wtedy okazuje swoją zazdrość skierowaną zarówno na rywala jak i na człowieka, że „śmie” zadawać się z innym kotem. Kiedy okaże się jej odpowiednią dozę miłości i jedzonka z puszki, Kitka odpłaci się długim ale cichutkim mruczeniem i rozmarzonym wzrokiem.
Kitka powinna trafić do osoby, która ma już doświadczenie z kotami. Najlepiej jeśli byłaby jedyną kotką, nie wiemy jednak jak by się zachowywała w towarzystwie kociaka równie energicznego jak ona, może miałaby dobrego kompana do zabaw i pościgów. U nas Kitka była kotem wyłącznie domowym ale przypuszczamy, że chętnie skorzystałaby z możliwości wychodzenia na podwórko ponieważ bardzo lubi wygrzewać się w słońcu na balkonie.
W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt
ALQA@interia.pl 
znalazłam fotki
dodajcie na fb i do stronki- plisss
trzeba dodac ze do dzieci chyba tez nie bardzo.