terenia1 pisze:Zrobiłam odrębne ogłoszenia dla Bianki , Leviego i Strausa wrzuciałm ich ogłoszenia na naszą stronę i na Tablicę proszę o dalsze ogłoszenia dla kociaków.
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Zrobiłam odrębne ogłoszenia dla Bianki , Leviego i Strausa wrzuciałm ich ogłoszenia na naszą stronę i na Tablicę proszę o dalsze ogłoszenia dla kociaków.
Mara S pisze:niestety jest poważny problem z rurą odpływową na kwarantannie. Już jakiś czas temu ktoś wspominał, że woda się zbiera w tej szafce pod zlewem... Teraz ta woda już wypływa i wpływa pod sąsiadujące szafki oraz po prostu na podłogę. Z szafki pod zlewem wali jak z zęzy, a na dodatek niektóre kociaki tam włażą. Wyczaiłam 3 dziury w tych rurach - z jednej wychodzi tylko piana ale z dwóch pozostałych miejsc normalnie się leje
POTRZEBNY JEST JAKIS FACET, KTÓRY BY TO NAPRAWIŁ / WYMIENIŁ TE RURY!
fruciu pisze:ja będę dopiero o 17, zabiorę Miłka i Rozalkę na kontrolę do Lupusa, wezmę też z domu Węgielka,
mam jeszcze kogoś zabrać?
Mara może wezmę Leviego odrazu? poco mamy we 2 jeździć?
terenia1 pisze:Mara S pisze:niestety jest poważny problem z rurą odpływową na kwarantannie. Już jakiś czas temu ktoś wspominał, że woda się zbiera w tej szafce pod zlewem... Teraz ta woda już wypływa i wpływa pod sąsiadujące szafki oraz po prostu na podłogę. Z szafki pod zlewem wali jak z zęzy, a na dodatek niektóre kociaki tam włażą. Wyczaiłam 3 dziury w tych rurach - z jednej wychodzi tylko piana ale z dwóch pozostałych miejsc normalnie się leje
POTRZEBNY JEST JAKIS FACET, KTÓRY BY TO NAPRAWIŁ / WYMIENIŁ TE RURY!
No dokładnie mnie dziś rano wylało spod zlewozmywaka , rura bedąca odpływem po prosty wypadła całkiem z tej dziury gdzie jest odpływ, wymyłam i pozbierałam wodę, ale pewnie wycieka to wszystko na zewnątrz pod szafki i robi się niestety syf - może Wiesiu by zerknął na to ustrojstwo
Iwona11 pisze:A jaki z niej żarłokNie boi się już wcale, telewizję ogląda przez kraty, ostatnio zafascynował ją film przyrodniczy o ptaszkach, jakie miny robiła
, dawno się tak nie ubawiłam. Ona gapiła się w telewizor a ja na nią
Mara S pisze:Ja od razu mówię, że nie dam rady zrobić jutro wieczór dyżuru. Przez najbliższych parę miesięcy mam we wtorki wieczór basen, więc z góry informuję, że wtorki wieczór mi odpadają![]()
Mogę zamienić się na środę, a jak nie, to obsadzę jakiś jeszcze na pewno po czwartku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości