Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Czyli byłoby potrzebne każdego miesiąca na leki dla Bizona 176 zł, jeśli dobrze zrozumiałam?
Może adopcja wirtualna, to jakiś pomysł?
issey32 pisze:Czyli byłoby potrzebne każdego miesiąca na leki dla Bizona 176 zł, jeśli dobrze zrozumiałam?
Erin pisze:Jak się dziś czuje mały fryzjer?
Nas troje pisze:Mnie nadmiar hormonów rozwalił ciśnienie i tarczycę, dlatego jestem przewrażliwiona.
A wystarczyłby drobny zabieg.....
Nas troje pisze:Nas troje pisze:Mnie nadmiar hormonów rozwalił ciśnienie i tarczycę, dlatego jestem przewrażliwiona.
No, taki mam talent literacki. Ten drobny zabieg dotyczył mojego przypadku.
To, że operacja odprowadzenia płynu z mózgu jest ciężka i niebezpieczna, to wiem. Nie tylko w trakcie jej przeprowadzania ale i potem. To też wiem.
Koleżanka miała guza na przysadce.
I przepraszam za wtrącanie się.
Werneu pisze:Nas troje pisze:Nas troje pisze:Mnie nadmiar hormonów rozwalił ciśnienie i tarczycę, dlatego jestem przewrażliwiona.
No, taki mam talent literacki. Ten drobny zabieg dotyczył mojego przypadku.
To, że operacja odprowadzenia płynu z mózgu jest ciężka i niebezpieczna, to wiem. Nie tylko w trakcie jej przeprowadzania ale i potem. To też wiem.
Koleżanka miała guza na przysadce.
I przepraszam za wtrącanie się.
absolutnie się nie wtrącasz, ja bardzo chętnie słucham każdej rady, gdy założyłam ten wątek nie wiedziałam, że tak się rozwinie sytuacja, ja raczej byłam skłonna czekać co przyniesie los nie interweniując za bardzo, do czasu gdyby jego stan by się nie pogorszył.
Ja bardzo bym chciała by maluch cierpiał jak najmniej i by leki tak mocno nie szkodziły, ale niestety tego nie uniknę, a na operację zdecyduję się jak nie będę miała aż tak dużo do stracenia i jego stan będzie się pogarszał. ( choć z drugiej strony nie wiadomo czy wtedy nie będzie już za późno, na pewno dziś nie mam na to odwagi )
Choć jak jeszcze raz skoczy mi i zawiśnie na plecach to osobiście go zoperujezrobię wam w wolnej chwili nowe zdjęcia bo jak dla minie to rośnie w oczach i wygląda coraz lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 116 gości