Bardzo się cieszę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milud pisze:Proszę o pomoc! Parę dni temu (21.06) na stacji Warszawa Centralna zaginęła młoda kotka, tri-kolorka, w czarnych szelkach. Uciekła w panice z kontenerka, który sama sobie otworzyła. Nie byłam jej w stanie złapać. Ostatni raz ją widziałam w miejscu- róg Jana Pawła i Alei Jerozolimskich. Kotka wabi się Witka, reaguje na swoje imię, ale jest dość płochliwa. Znając jej temperament mogła się schować w jakimś ciemnym, ustronnym miejscu, nie powinna uciec zbyt daleko (choć wyobraźnia podsyła mi różne scenariusze). Jest bardzo rozmowna, nawet kiedy się boi, komunikuje to cichutkim głosikiem, więc może ktoś usłyszy jej wołanie. Być może szukanie Witki w centrum miasta, to jak szukanie igły w stogu siana, ale mam nadzieje, że do nas wróci.
Jeśli ktokolwiek widział drobną trikolorkę w czarnych szelkach, proszę o informacje. Za wszelkie wskazówki i porady odnośnie szukania kotów też będę bardzo wdzięczna.![]()
Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda! Tel. 602 366 829 i 602 888 255
Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda! Tel. 602 366 829 i 602 888 255
ruda32 pisze:Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda! /quote]
kiepska okolica
niedaleko jest lecznica w Latchorzewie powiadomcie może tamtejszego weta
Już zrobioneWiem, że kiepska, jeździmy całe dnie, chodzimy ale to tak duży teren, że jest problem
Kotka nadal nie ma a to już tyle dni, zaczynam się już naprawdę załamywać...piotr568 pisze:Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda!
Całą okolicę trzeba oplakatować
Dysia1 pisze:ruda32 pisze:Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda! Tel. 602 366 829 i 602 888 255
kiepska okolica
niedaleko jest lecznica w Latchorzewie powiadomcie może tamtejszego weta
Już zrobioneWiem, że kiepska, jeździmy całe dnie, chodzimy ale to tak duży teren, że jest problem
Kotka nadal nie ma a to już tyle dni, zaczynam się już naprawdę załamywać...piotr568 pisze:Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda! Tel. 602 366 829 i 602 888 255
Całą okolicę trzeba oplakatować
Staramy się ale ktoś nam to utrudnia bo nasze ogłoszenia są zrywane a nawet podpalane!! Komuś się widać wybitnie nudzi. Najgorsze, że nie wiem dokąd mógł pójść... i czy w ogóle jeszcze żyje...
Link do ogłoszenia ze zdjęciem
http://tablica.pl/oferta/zaginal-rudy-kot-ID1gTww.html
Wiolaww pisze:Dysia1 pisze:ruda32 pisze:Dysia1 pisze:28.06. Zaginął ukochany rudy kot Ramzes, wyskoczył z jadącego samochodu i uciekł w las w okolicach starych babic, prawdopodobnie przebiegł las na stronę Bemowa. Ma 2 obroże na szyi, beżową i kolorową, pod spodem beżowej jest adres (Pruszków) z numerem telefonu. Ramzes to rudy 3 letni wykastrowany kot. Znalazcę proszę o kontakt, czeka nagroda!
Link do ogłoszenia ze zdjęciem
http://tablica.pl/oferta/zaginal-rudy-kot-ID1gTww.html
dzisiaj na działkach koło godziny 22, między ul. Fortową /Babice/, a ul. Kocjana /koło Sądów/ widziałam rudego kota. Na nasze działki przychodzi w gości rudy kot (kot ma swój dom), ale tamten jest dużo jaśniejszy. Kot którego widziałam, jest raczej szczupły i ciemno rudy. Nie widziałam czy ma obroże, ale raczej nie. Kot był bardzo wystraszony i nie chciał podejść:( Ewidentnie reaguje na "kicianie". Zostawiłam mu jedzenie. Zobaczymy czy jutro przyjdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Marvinwenda, Murraynah i 12 gości