Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 21, 2013 18:22 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

na facebooku nikt się nie odzywa :( napisałam jeszcze jeden post i jeśli nikt nie zaprotestuje to dzisiaj chciałabym zakończyć swoje rozliczenie i przekazać pieniążki na maluchy u Patmol :)

p.s. rozmawiałam dziś z domem chłopaków i po za małymi wpadkami kuwetowymi (prawdopodobnie chłopakom nie pasuje żwirek) wszystko jest ok :) i co mnie zdziwiło Grey okazał się być miziakiem :) ubi spać na rękach i mruczy ♥ Tabby tez się podsuwa ale można pogłaskać kilka razy i do widzenia ;) za to Grey ♥ ♥ ♥

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Wto maja 21, 2013 18:52 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Tak jak pisałam-większośc wpłat, to wpłaty z Miau, nie wiem po co pytać na fb, skoro stamtąd tak mało osób wpłacało?-za to deklaracji było,że ho-ho! :evil:

Fajnie,że maluszki zaaklimatyzowały się, a ten żwirek może faktycznie im nie odpowiada?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto maja 21, 2013 19:09 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

teoretycznie tak :roll: ale nie chciałabym żeby ktoś miał jakiekolwiek pretensje :roll:
deklaracji zawsze jest wiele ;)
a żwirek jest silikonowy więc myślę że w tym problem :twisted: u mnie też co prawda był silikon (w jednej kuwecie) ale gwiezdny pył a nie kamyki... zmienią i zobaczymy ;) ewentualnie zrobią badania (ale nie piszczą przy siusianiu) więc to raczej żwirek będzie :lol:

kiniasz90

Post » Wto maja 21, 2013 19:14 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

A kto ma miec pretensje???? 8O
To co wpłacili na fejsie nawet nie starczyło na pokrycie kosztów za kociaki u Ciebie, a zreszta od razu napisałaś,że to co zostanie, pójdzie na potrzebujące biedy, a u Patmol naprawdę cięzko i sama z tym problemem została :(

Silikon strasznie ostry jest i kłuje w delikatne paluszki-nawet dorosłe koty nie zawsze go tolerują.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto maja 21, 2013 19:16 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

to samo im podpowiedziałam :) żeby zmienili żwirek bo koty za nim nie przepadają :roll:

napisałam już do Patmol z prośbą o nr konta :)

kiniasz90

Post » Wto maja 21, 2013 19:27 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: w imieniu Patmol!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto maja 21, 2013 21:26 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

kropkaXL pisze:A kto ma miec pretensje???? 8O
To co wpłacili na fejsie nawet nie starczyło na pokrycie kosztów za kociaki u Ciebie, a zreszta od razu napisałaś,że to co zostanie, pójdzie na potrzebujące biedy, a u Patmol naprawdę cięzko i sama z tym problemem została :(

Silikon strasznie ostry jest i kłuje w delikatne paluszki-nawet dorosłe koty nie zawsze go tolerują.

Dokładnie tak jak Kropcia pisze :ok:
A tu na Miau "wszystkie kociaki nasze są" :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 21, 2013 21:29 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

właśnie zrobiłam przelew :) pewnie wyjdzie dopiero jutro w każdym razie 174 zł powędrowało do smoków z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=153025&start=270 :1luvu:

kiniasz90

Post » Wto maja 21, 2013 21:32 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Dzięki Eluś! :1luvu:
Kiniu-bardzo dziękuję!
Dziękuję wszystkim miaukunkom za wpłaty :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 27, 2013 7:08 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

bardzo, bardzo wszystkim dziękuję Obrazek za 174 zł dla smoków -czyli 6 dzikich kotków legnickich,

Kotki zostały złapane głównie dlatego, że zaczęły chorować na koci katar
ale i dlatego -że tam gdzie mieszkały - mieszkają już 4 koty i nie ma miejsca na następnych 6 kotów.

(z tych 4 kotów -dwa zostały już wysterylizowane, od kilku dni trwają próby złapania trzeciego -ale nie chce wejść do klatki łapki)

Obecnie kotki są u mnie na awaryjnym tymczasie -
może ktoś da kotom Dom Stały albo Tymczas? kotki są do oswojenia -to takie półdzikusy
myślę, ze łatwiej byłoby je oswoić -gdyby je porozdzielać -chociaz po dwa, po trzy

teraz siedzą w klatce, też ze względu ma mojego psa - za bardzo :evil: zafascynowanego małymi, piszczącymi kotkami
Obrazek

zapraszam serdecznie na smoczy wątek viewtopic.php?f=1&t=153025&p=9822123#p9822123

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon maja 27, 2013 18:06 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

O mateńko!-ale koci pasztet!-upchały się chyba na siłę w tej kuwecie!
Niestety nie pomogę-sama mam 6 kotów w domu i gromadę bezdomniaczków na osiedlu. :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 27, 2013 19:34 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

one uwielbiają upychać się w kuwecie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia]