A Zosia-Samosia to już słów brak, Jakie te koty zmyślne są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lion Kid pisze:Bardzo proszę zamieszczenie informacji, że 9.01.2013 ok. 16.00 zaginął młody, półroczny kocurek, umaszczenie: pręgowane łapki, tygrysek. Kotek jest długi i sprawia wrażenie "chudego, niedokarmionego". Wychowany w bloku, wyszedł przez balkon na parterze. Miejsce zagubienia blok, Pułaskiego 45, Nowe Miasto. Bardzo proszę o pomoc i informacje, jakby ktoś go widział. tel 500615326
asika5 pisze:Prosze o pomoc!
Dziś zgarnęłam z ulicy piękna koteczkę szyrletkę w rui, która od jakiegos czasu przychodziła do stada na jedzonko i o dziwo była oswojona
w domu mam ponad komplet a dodatkowo Mufinka musi być w izolacji bo jest bardzo chora...naprawdę nie mam jak jej przetrzymać...
szkoda mi jej było strasznie bo kładła się na środku chodnika .. nie mogłam czekać aż ktoś jej zrobi krzywdę
Czy może ktoś mógłby kicie przetrzymac przynajmniej na czas sterylki ??? potem ewentualnie wypuszcze ja u siebie i bede dokarmiać.. tak jak do tej pory..
bo inaczej niestety będe musiała ja wypuścić jutro:(
Dodam, ze kicia jest grzeczna milusińska i mrucząca ...no i tymczasowo śpiewająca:)
sylwia1982 pisze:kotka szylkretka powinna szybko znaleźć nowy dom, ja ostatnio ogłaszałam 2 szylkretki i było spore zainteresowanie tymi kotkami i szybko znalazły nowe domy
Magdulka pisze:sylwia1982 pisze:kotka szylkretka powinna szybko znaleźć nowy dom, ja ostatnio ogłaszałam 2 szylkretki i było spore zainteresowanie tymi kotkami i szybko znalazły nowe domy
Hm, skoro tak, to jeszcze szylkretka przy Cefarmie jest jeszcze w kolejceJak jest zapotrzebowanie to i koty się znajdą
Nakasha pisze:Niestety u nas wszelkie miauczące stwory odpadają. Sąsiedzi z dołu mają małe dzieci i wycie przeszkadza im spać.
Za to dzisiaj Miko została wyciachana w Boliłapce.![]()
Ładnie się wybudziła i jak na razie wszystko jest w porządku. Nadal trochę senna, ale już w miarę normalnie chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości