Niunia też dyniuje czasami dość solidnie, a jak ma dobry dzień to i buziaka przyjdzie dać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Może ta eksytacja Juniorkajest spowodowana tym ze jakby nie było sam prawie 4 lata na wygnaniu.W pobliżu żadnej bratniej duszy.A jak juz to tylko kot który go atakował lub lis.
A teraz przyszedł i zobaczył
![]()
![]()
O!!!!! są nasi!!!!
![]()
i co o dziwo Szarusia po odejsciu Zezolci [*] znów ma towarzystwo i ....jest zadowolona.
Pięknie razem wybiegają na powitanie.Musze Wam to pokazać na filmiku.
![]()
iza71koty pisze:
Wysiadaja mi nogi, boli kręgosłup ,bo wszystko nosze i dzwigam.Odpusciłam saneczki bo sie wywracaja na bok od cieżaru i sprawiaja mi jeszcze większy kłopot.
Nie wiem jak to wytrzymam jeśli pogoda sie jakoś nie zmieni i nie ustabilizuje.
Widziałam nad ranem Fido.Wbiegł na drzewo i brnął w śniegu po dachu do starej królikarni szukajac schronienia.Ma tam w środku cieplutką budke wyścieloną polarem.Wrócił na moje podwórko.Jego chyba też to wszystko przerosło.Wczoraj nie było go na posiłku.Musze wejsć dzisiaj w te zaspy i posprawdzać budki w tym terenie.Mam tam kłopot bo stołuje sie u nas lis.Kotom krzywdy na razie nie robi ale są wystraszone.Być może i dlatego Fido wrócił.No i niestety znów pojawił się tam dzik.Jest jeden ale wielki.Wyżera zaraz jak odejde bo siedzi i czeka w zaroślach.To również mi wydłuża czas karmienia.Musze czekać aż koty zjedza choć troche, wypłoszać go bo jest bardzo uparty.Jest bardzo ciężko.
iza71koty pisze:Gdyby Ktoś mógł zakupić kotkom suchej karmy na Święta będę bardzo, bardzo wdzięczna.Święta to kilka dni wolnego.Duże wydatki dla stada.Trzeba zgromadzić na zapas mięso, makarony, puszki.Dodatkowy grosik będzie dla nas również Ogromnym Wsparciem.![]()
alicat pisze:iza71koty pisze:Gdyby Ktoś mógł zakupić kotkom suchej karmy na Święta będę bardzo, bardzo wdzięczna.Święta to kilka dni wolnego.Duże wydatki dla stada.Trzeba zgromadzić na zapas mięso, makarony, puszki.Dodatkowy grosik będzie dla nas również Ogromnym Wsparciem.![]()
Podaj proszę na pw adres do wysyłki i napisz jaką karmę potrzebujesz - najlepiej coś co jest na zooplus.pl
alicat pisze:na allegro jeden sprzedawca ma w podobnej cenie karnę:
http://allegro.pl/matisse-urinary-salmo ... 99052.html
jeżeli ona Tobie najbardziej pasuje to jutro zamówię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lonniehex, puszatek i 52 gości