Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Tychy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 02, 2013 17:06 Re: Wegielek - połamana miednica - znów kryzys :(:(:( - Tych

Nie chce zapeszać , ale u Węgielka z siku już ok :lol: , ale też coraz mniej gubi kupale .... choć z tym to jeszcze ostrożnie na radość ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lut 03, 2013 0:49 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

A powiem Wam ze Węgielek i dzis nie zgubił kupala , tylko po wyjściu z kuwety , ale idzie przecież przypilnować :ok: , a rozczulił mnie tym jak przyszedł do przewijania pampersa mimo iz juz go na razie nie ma zakładanego :lol: , i biega cały czas po mieszkaniu , ale tęskni za Noemi i do niej wchodzi , chyba będzie je ciężko rozdzielić przy ewentualnej adopcji :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 03, 2013 16:36 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

moje kochane czarnidelko najslodsze i najpiekniejsze na swiecie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 04, 2013 8:39 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

No proszę, jaki dzielny i kochany Węgielek :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lut 05, 2013 0:38 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Oby tak dalej ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lut 06, 2013 13:15 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

on jest bardzo silny, tylko przy tym jednoczesnie bardzo wrazliwy... ale pokazal, udowodnil, ze potrafi, ze sie stara jak moze, ze probuje... i to jest najwspanialsze! :1luvu: :piwa:

Kociara82

Post » Śro lut 06, 2013 15:51 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

:kotek: :kotek: :kotek:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob lut 09, 2013 0:44 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Bije sie z myślami co robić a chodzi mi o Węgielka , bo niebawem będzie szczepiony i kastrowany i czas na szukanie mu domu bo z czynnościami fizjologicznymi jest ok , czasami tylko sie może zatrzymać ale leki rozkurczowe i karma RC urinary HD pomagają , co w adopcji nie powinno przeszkadzać, ale jest jedno ale ..... Noemi , one sa tak bardzo z sobą zżyte i nie wiem co z tym fantem zrobić :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 09, 2013 7:31 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Justa&Zwierzaki pisze:Bije sie z myślami co robić a chodzi mi o Węgielka , bo niebawem będzie szczepiony i kastrowany i czas na szukanie mu domu bo z czynnościami fizjologicznymi jest ok , czasami tylko sie może zatrzymać ale leki rozkurczowe i karma RC urinary HD pomagają , co w adopcji nie powinno przeszkadzać, ale jest jedno ale ..... Noemi , one sa tak bardzo z sobą zżyte i nie wiem co z tym fantem zrobić :|

Justynko- jak sa tak bardzo zyte ...będą za sobą tęsknic....

spróbuj znalezc im współny domek ...moze ktoś bedzie wzruszona ich wilką miłością... :1luvu:

i nie bedzie zwaracał na ich przypadlości :oops:

:ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Sob lut 09, 2013 18:31 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Pewnie będzie ciężko znaleźć domek dla dwupaku, ale próbować trzeba. Skoro tak się pokochały, to rozdzielenie ich powinno być ostatecznością. Justynko, mam nadzieję, że się uda :ok: :ok: :ok: Obydwa koteczki są przecież takie kochane i urocze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob lut 09, 2013 18:39 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Tylko nie sadzę aby ktoś chciał dwa koty problemowe, bo jak wiecie Węgielek ma S.U.K. co tez może być problemem w razie nawrotu choroby ( oby nie ) a Noemi nadal nie kontroluje czynności fiz , i ma tez ziejący odbyt ( tylko jest zaleczony , ale nie wyleczony ) często ma biegunki i sie odparza i musi mieć często zmieniany pampers i kąpana musi być często i smarowanie , zasypki itp, nie sadzę aby sie im razem udało :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 09, 2013 18:44 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Rozumiem Justyś. Ciężka sytuacja. Ale nie można tracić nadziei, nigdy :ok: :ok: :ok: Może akurat znajdzie się ktoś, kto będzie chciał i mógł :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Sob lut 09, 2013 18:47 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

bulba pisze:Rozumiem Justyś. Ciężka sytuacja. Ale nie można tracić nadziei, nigdy :ok: :ok: :ok: Może akurat znajdzie się ktoś, kto będzie chciał i mógł :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ty wiesz ile u mnie jest kot do adopcji bez problemowych - Plamka , Dropsik , Franek , Rudolf ( z S.U.K. ) Czort z charakterem , Kika lękliwa , Emil zwykły buras , niech chociaż one znajda dom :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 09, 2013 19:09 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

Za domki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Sob lut 09, 2013 19:20 Re: Wegielek - po wypadku z siku lepiej i z kupalem też:) Ty

uwielbiam te dwojke przeslodkich wariatow :1luvu: :1luvu: :1luvu: bede z calej sily trzymac kciuki, by oboje mogli wspolny domek znalezc. Oni sie znakomicie uzupelniaja. On spokojny, ona zwariowana, szalona... przeciwienstwa sie przyciagaja :1luvu: :1luvu: a w dodatku to dwa nieziemsko piekne kociaki :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]