Noemi-wypadku,padaczka, chore jelita potrz karma i/d Gastro.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 19:05 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

No na reszcie mam banerek i teraz Noemi mruga do mnie :lol: :lol: Mój słodziaczek
Kociara dziękuję :love:
Ciekawe, czy taki banerek da sie wpiąć do mojego profilu na dogo?
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

Post » Wto lis 13, 2012 19:21 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

na dogo tez sa banerki tylko nie wiem czy wymiarowo pasuja... ja na dogo jestem tyle co nic wiec sie dotad tym nie interesowalam. Ale chyba zasada wklejania jest taka sama, tylko gdzie szukac tego miejsca do wklejenia banerku - tego to ja nie wiem. Zapytaj na dogo, na pewno ktos pomoze.
Na poczatku zawsze jest to trudnosc dla kazdego, ale jak sie czlek nauczy to sie smieje sam z siebie, ze tak prostej rzeczy nie potrafil zrobic :)

A Noemi to szalony slodziaczek :D raz sie mizia, tuli, lize po twarzy, mruczy slodko, buziaki daje, a za chwile zaczyna szalencza zabawe w gryzienie i drapanie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale co by nie bylo - jest kochana, dzielna koteczka, cieszy sie pelnia zycia, jest niezwykle wesola, rozbrykana :1luvu: jak to dziecko :cat3:
Poza tym to niezwykle urodziwa kicia :1luvu: ja w zasadzie za trikolorkami i szylkretkami nie przepadam, nie jest to moj ideal kociej urody, ale musze przyznac, ze ta mala jest oblednie sliczna, a jej ogromnemu urokowi osobistemu naprawde niesposob sie oprzec :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 14, 2012 13:35 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

czy ktos chcialby chociaz zostac wirtualnym opiekunem tego kociego cudenka? Pomoc fonansowa, nawet drobna jest bardzo potrzebna.

Kociara82

Post » Pt lis 16, 2012 21:02 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Jutro wybieram się do Justy i oczywiście Noemi. Nie wiem ,czy kicia przeżyje to spotkanie , bo ją tak wyściskam, że hej :lol:
Jezu jak się cieszę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Do jutra malutka :kotek:
Obrazek

ZUZA zuza

Post » Pt lis 16, 2012 21:38 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

ZUZA zuza pisze:Jutro wybieram się do Justy i oczywiście Noemi. Nie wiem ,czy kicia przeżyje to spotkanie , bo ją tak wyściskam, że hej :lol:
Jezu jak się cieszę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Do jutra malutka :kotek:

No to czekamy :piwa: no a ja nie jestem pewno kto bedzie bardziej zmęczony :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 17, 2012 15:14 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

ona wytrzyma, ale jak cie zacznie lizac po twarzy i mruuuuuuuczec slodko... to cie ulula do snu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To male kocie cudenko jest niesamowicie kochane :1luvu: i naprawde przewspaniale :1luvu:

Kociara82

Post » Sob lis 17, 2012 17:14 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Noemi :1luvu:

Obrazek

Kociara82

Post » Sob lis 17, 2012 18:41 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Odwiedzinki zaliczone i nie wiem jak pisać, bo nie ma tylu fajnych słów, ale spróbuję
Noemi jest obłędna, przeurocza i kochanie miziasta. Motorek ma tak głośny, że wszyscy wokoło słyszą.
Pełna życia, szczęsliwa koteczka. No i te oczy
Ale muszę też przyznać, że w oczkach ma takie diabełki i pewnie jeszcze kiedyś trochę narozrabia, jak to kot. :ryk: :ryk: :ryk:

Justynka, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara zdjęcia super :kotek:
Obrazek

ZUZA zuza

Post » Sob lis 17, 2012 23:40 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Mała śliczna :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie lis 18, 2012 0:46 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

tak, tak :D dokladnie, ma "diabelki" w oczkach jak zaczyna szalec i gryzc, drapac w zabawie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale nie da sie tej malej nie kochac :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie lis 18, 2012 19:32 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Oczywiście, ze małej nie da się nie kochać. Wiedziałam to od pierwszego kontaktu z nią. :love: :love: :love:
Oby tylko chciała wyzdrowieć :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Justynka, jak zwykle całuski dla małej w sam pyszczek
Obrazek

ZUZA zuza

Post » Nie lis 18, 2012 19:37 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

Noemi - śliczna...moge dla niej zrobic BAZAREK???
agula76

Post » Nie lis 18, 2012 19:47 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

jest slodka :1luvu: :1luvu: pysia jej mozna schrupac :*:*:*

agula76 pisze:Noemi - śliczna...moge dla niej zrobic BAZAREK???

tak, nie trzeba pytac :) W zamian za bazarek masz tysiac slodkich buziakow od pieknotki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Kociara82

Post » Nie lis 18, 2012 19:49 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

oki...jutro najpóźniej wystawie dane do przelewu od razu podaje na justyne zeby nie było niejasnosci:) ja pokrywam koszty wysyłki bo nie bedziemy oczywiescie sie rozliczac:)
agula76

Post » Nie lis 18, 2012 21:14 Re: Noemi - malenka kiciunia po wypadku błaga o pomoc $ Tych

ZUZA zuza pisze:Odwiedzinki zaliczone i nie wiem jak pisać, bo nie ma tylu fajnych słów, ale spróbuję
Noemi jest obłędna, przeurocza i kochanie miziasta. Motorek ma tak głośny, że wszyscy wokoło słyszą.
Pełna życia, szczęsliwa koteczka. No i te oczy
Ale muszę też przyznać, że w oczkach ma takie diabełki i pewnie jeszcze kiedyś trochę narozrabia, jak to kot. :ryk: :ryk: :ryk:

Justynka, wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara zdjęcia super :kotek:

To my dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękujemy za wszystko co dla nas robisz :ok: :ok: :ok: :ok:
A dziś piękna Noemi puszczona na pokój zaczęła galopować jak dziki koń , ona z dnia na dzień jest silniejsza :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]