Kropeczkowo-Mazurki w nowych domkach,na zawsze w moim sercu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 17:01 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

też doczytam w wolnej chwili :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 23, 2012 22:05 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

witamy, witamy i wszystkie nowe (i nie tylko nowe :wink: )Ciocie zapraszamy :1luvu:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Śro paź 24, 2012 7:36 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

a co tam u kociakow? bo my tak o ciociach z Lodzi i nie tylko, a o kociakach ani slowa :(
ObrazekObrazek

klempusia

Od: Wto lut 21, 2012 13:13

Post » Śro paź 24, 2012 7:48 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Kociaki szaleją jak zawsze,ale grzeczne dzieci 4 godzinki w nocy śpią :wink: Bonia już ma ustalony wieczorny rytuał układania się na podusi- to bardzo mądra koteczka, jak wszystkie;) ale dzieciaki,to dzieciaki a ona już trochę więcej przeżyła bidulka... Dziś szczepimy mamusię i maluchy, Bonia na razie nie - do decyzji po konsultacji u dr Jagielskiego.
Trzymajcie kciuki:)))
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Śro paź 24, 2012 9:10 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

trzymamy kciuki za szczepienia i piątkową wizytę Bonusi kochanej :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro paź 24, 2012 23:28 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Zosia i dzieciaki zaszczepione :!: :D

i tu chciałabym BARDZO PODZIĘKOWAĆ CIOCI MIMBLA
:1luvu: :1luvu: :1luvu: za ogromne zaangażowanie i zasponsorowanie połowy szczepionek dla całej Rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

teraz Ziutuś ma czas, żeby dojść do formy u boku Mamusi ...
jak wszystko będzie dobrze - Ziutuś- pierwsze dziecko, w niedzielę wkroczy w dorosłość ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Czw paź 25, 2012 8:01 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Aga&Iskierka&Lady pisze:Kociaki szaleją jak zawsze,ale grzeczne dzieci 4 godzinki w nocy śpią :wink:

chyba bym zamordowała. Własnoręcznie ukręciła główki przy samych dupkach :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 25, 2012 10:57 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Georg-inia pisze:
chyba bym zamordowała. Własnoręcznie ukręciła główki przy samych dupkach :twisted:

oj Inguś nie wierzę :twisted: a pamiętasz liczenie na dobranoc latających nad głową GoodSpelek :lol: :?: i walkę z kocimiętkoskatpetką o 4 rano :!: :?: i nie ukręciłaś :twisted: :1luvu: - to ja mam teraz podobnie, tylko razy 3 :lol:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt paź 26, 2012 12:02 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Czekamy na Bialobrzeskiej... Trzymajcie :ok:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt paź 26, 2012 12:07 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

:ok: :ok: :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt paź 26, 2012 16:44 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Martwi mnie ta cisza :( Agus co powiedzial doktor?
Obrazek

Goyka

Post » Pt paź 26, 2012 18:13 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Aga?...?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt paź 26, 2012 20:16 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Aga ma dzisiaj urwanie głowy.
Ale widziałyśmy się po Białobrzeskiej i mam nadzieję, że Aga się na mnie nie obrazi, że napiszę, co wiem.
Jagielski dał nadzieję, że wszystko zostało na czas usunięte.
Potrzebne jest dla pewności usg 3 miesiące od sterylki, czyli na przełomie roku.
Jeśli to usg będzie w porządku, to znak, że kotka zdrowa.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt paź 26, 2012 20:23 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem konsultacji lekarskich ...

Po 1 - Bonia :1luvu:

dr Jagielski powiedział, że najprawdopodobniej udało się zareagować na czas, tzn zanim dysplazja przekształciła się w nowotwór, ale dopiero 3 miesiące po operacji można to sprawdzić robiąc bardzo dokładne USG ... na ten moment nie ma potrzeby podawania chemii ani innych leków :D :!: i mamy zgodę na szczepienie :!: - w związku z czym przez najbliższe 2 miesiące Bonia zostaje u mnie jako rezydentka, a ogłaszać się będziemy po kontroli ... i przysięgam - TAKIEGO GRZECZNEGO W PODRÓŻY KOTA to ja jeszcze nie widziałam :!: oczywiście miałyśmy "przygodę" - Bonia chyba biegunką reaguje na jazdę samochodem, bo pierwszy transporter, w którym Ją dziś zabrałam jest cały oqpkany !!! ile w tym kocie się mieści :!: :?: po umyciu i przełożeniu do czystego transporterka Bonia nawet nie pisnęła przez prawie 4 godziny jazdy !!!

Po 2- ja byłam u lekarza, ale to pikuś - kontrola

Po 3- Ziutuś :1luvu:

wizyta kontrolna przedadopcyjna - chłopczyk jest okazem zdrowia, pani doktor zachwycona piękną sierścią, i tym, że taki miziasty :D uszka- czyste, ząbki piękne, oczka - bez zmian :) testy FeLV i FIV - OBA UJEMNE :dance2: chłopczyk zaczipowany i gotowy do wkroczenia w dorosłość - właśnie ssie cycusia mamy :!: :!: :!: i jak ja mam Go oddać ?!

edit: Mimbla - kochana, dzięki,że napisałaś ... dopiero weszłam - oczywiście, że się nie obrażam :!: :1luvu:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt paź 26, 2012 20:33 Re: Kropeczkowo-mamcia i maluchy z Mazur szukają DS-WAWAfoto

Wspaniale wiesci !!!!! Mozliwe z ta biegunka Boni bo u nas było tak samo, po 10minutach jazdy rzadka qpa a potem 5h snu na kolanach. Dobrze ze jest szansa ze w pore dostala pomoc i szanse od Ciebie Agus :1luvu: a co do Ziutunia mam nadzieje ze beda czasem wiesci co u niego a Zosi leci mleko jak jej ssa cycka?
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]